美容扮靚

跳至

首頁
45678...14

尾頁

大宅

Re: 有冇人繡/柔左眉?

唔好意思..
因為近來公司有function...所以咁遲覆..

我柔對眉係0係我以前做facial位小姐(J)介紹既
我之所以整..係因為幫我見J佢以前都係繡眉..不過唔靚..之後佢就識左呢個幫人柔眉既人..佢叫lousia..
所以..J就去洗眉..佢話好痛...不過佢洗完之後就立即俾lousia整...嘩....實在太靚啦~
之後我又見呢個J既表姐...同埋我個friend個friend都整..
而且個個都整得好靚..好自然..所以我先整..
講真...您問我$4000貴唔貴..我會話貴..
不過我唔想貪平去整...好驚整左之後樣衰...

可惜既係我冇lousia既電話><

複式洋房

alick

你決定了去哪裡做未, 我仲係心大心細. 好驚做得唔好.

複式洋房

Hi mcc88

我應該會去Winice介紹個間, 不過還未決定邊日做,
應該會在聖誕節做, 你呢, 幾時做, 同埋去邊間做.

複式洋房

alick

我多數都會去Wince 講個間, 但可能要一月先去. 唔知間shop收幾點, 放工後仲可不可以趕到, 我係港島區返工.

複式洋房

hI MCC88

我打電話問過 開 MON-SAT, 我可能今晚去做或下星期二,

HI WINICE

想問多一樣, 做完頭一兩天, 會唔會好腫, 及好難睇, 請分享, 謝謝

別墅

我都book咗下個月繡眉,亇帥傳在臺灣過來, $ 1700.因已见過製成品(其他人)所以好有信心.

複式洋房

HI lin lin

可否pm資料給我, 謝謝 :lol:

複式洋房

Hi Winci, would you please PM the information on the beauty salon and its phone number? how much does it cost you? Many thanks

複式洋房

alick,

我上星期三去
kathy

複式洋房

HI jasonvincent

我本來明天去做, 但因為明天無位, 所以我決定今晚去做, 希望做得好, 同大家分享, 現在緊張, 不過聽完你講之後, 就無咁驚.明天同大家分享.

別墅

alick
我亇師傳姓詹.要人介紹的,在尖沙咀,你可以等我做完后.e-張相俾你睇

複式洋房

畀面勳章

yes, i did. its in mongkok.

珍珠宮

好媽媽勳章

linlin:
i also want the information, can u pm me? thx
would be grateful if u can send the pics to me!
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

別墅

of course no problem, but i will do in around 17 jan,2005...so u hv to wait a month wor..

複式洋房

HI jasonvincent , winice

我昨天晚上, 終於做了, 雖然有少少痛, 但整體呢講都好好,
大約一小時多d, milk 都好 nice, 我電埋睫毛 $150, 多謝你地的支持及鼓勵, 原本好多擔心, 又心大心細, 今天都無腫及無痛, 下個月要去補少少就ok.

hi lin lin

謝謝你的介紹, 因我想在聖誕前做好, 免得又心大心細.
so far 現在都幾好.

唸起, 夏天可以游水及洗面, 隨時都可以, 真係好開心.
:lol:

男爵府

Hi Alick / Jasonvicent,

Happy to heard that you done well at Milk's Shop.
Beside, I also will plan to 電眼睫毛 (OK 嗎??) when I go to 補色 on next month.?

By the way, do you know they also service of "線面" since I saw a lady do this when I there last time, so "心思思" 想 TRY.....................!!!

複式洋房

Hi winice

電眼睫毛OK, milk 會給你議見, more cure or nature cure, 手勢快給好. 至於線面, 你問下價錢先, 我就見到有人修甲, 不過你試了線面, 你就 入來分享下. :lol:

複式洋房

wince, alick

想問下colour 是否可隨意調配的

複式洋房

HI mcc88

佢會俾議見你, 多數係配合你的頭髮顏色. 我係棕色.

珍珠宮

好媽媽勳章

linlin:
ok, 但個師x會唔會走架番台灣?

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

首頁
45678...14

尾頁

跳至