時政擂台

跳至

首頁
45678...15

尾頁

水晶宮

2024勳章

多情總被無情惱

Lee123456789    發表於 19-10-8 14:04

珍珠宮

好慘,家人中哂邪教

男爵府

回覆 babyhoi 的帖子

呢D情況時刻會出現, 雖然無你咁嚴重, 不過屋企都有位黃, 所以好明你嘅感受, 不過真係會好影響身體, 可能自己身體唔好,明白除愛家人, 健康係好重要, 所以真係要好努力去令自己分心同正面, 盡量去過番正常嘅日子吧!

我仔大咗後好多年無入BK了, 最近幾個月都算係搵番D平衡, 不過都好多傷心人,傷心事, 所以都要學適當去睇.唔想講"加油"這個字現在很討厭, 只想同你講你唔孤獨架, 你對妹妹的付出, 只要係真心愛佢而做, 就唔好理佢點諗...
唔知你鍾唔鍾意聽純音樂, 我依家如果一個係屋企都去YOUTUBE搵"安魂曲"(原本應該瞓覺前聽)一直由佢播, 跟住做其他嘢,個心真係舒服好多...

子爵府

回覆樓主:

加油,你有我地,唔開心上嚟講

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

忍,小心癲起上嚟,公開你私隱。

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

爭取民主既人最獨裁,港式民主係咁,如果佢地話事我寧願一國一制

Lee123456789    發表於 19-10-8 14:05
Lee123456789    發表於 19-10-8 14:05

禁止訪問

男爵府

比著我....,如果佢咁唔like我,我會問佢而家想點,令佢唔高興,可以連佢婚禮都唔去!

公爵府

babyhoi 發表於 19-10-8 08:34
我好想反擊,
出返個post暗串返我妹,
點解黃人鬧人就可以大大聲,

我明你,我姑仔深黃,食飯時講咩警察打人,我啤住我老公,99醒水話食飯唔好講,因爲我怕佢教壞我個仔!小朋友學好要3年,學壞3秒ga ja!樓主可以的話,依段時間咪少d見,唔好上fb, 越睇越見會更傷心,何必辛苦自己

男爵府

而家除左bk,
冇一處容納到我表態,
多謝大家聽我呻

因為藍人無黃畜咁癲,亦無佢哋狠毒的心,藍人最多唔幫趁黃畜店鋪,但黃畜會摧滅所有反對佢的店鋪,毒到可以剪斷交通燈。叫學生,小朋友老人家怎衝過馬路?可見幾毒

MMM1108    發表於 19-10-20 12:14
connietai    發表於 19-10-8 16:34

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

回覆樓主:

樓主唔好唔開心啦, 可以上 BK 同大家傾下計

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

戥你傷心,我家少黃人,但同事好多教徒同年輕人都深黃,又鐘意返工講政治,我都費事寸佢地,Y 理太勁,有部份平時行為超自私,批評政府警察就當人係聖人唔可以錯,虛偽到暈

伯爵府

worthy 發表於 19-10-8 08:46
回覆 babyhoi 的帖子

你不是一孤單一個. 相信有千千萬萬個家庭或親友間都面對住同一個問題.
agree

男爵府

babyhoi 發表於 19-10-8 08:42
佢地會覺得犠牲小我好偉大,
所有野都係警察臥底做既

如果示威者個個都和平嘅,警察做乜要揾臥底來暴力化場運動?淨係驅趕就可以清場了。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

你係咪已經同阿妹講咗會送金皇冠俾佢? 如果講咗, 咁就無得唔送, 當然佢唔珍惜係另一回事...

珍珠宮

回覆 小星星1 的帖子

藍人無錯,因為黃人遲早玩完,忍吓

大宅

而家除左bk,
冇一處容納到我表態,
多謝大家聽我呻

加油
這裡有很多人在支持正義
多啲上來發表下個人會平靜返

複式洋房

You are not alone

我身邊絕大部份既人都係黃人,連身邊個C9都係 (仲要深黃)

好多時見到好多暴徒搗亂、打人場面、或者佢地黃人好多歪理,都唔敢出聲

好彩仲有呢度同香討比較正常

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Don’t be sad 你仲有一班 BK jm
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
45678...15

尾頁

跳至