夫婦情感

跳至

首頁
45678...20

尾頁

大宅

車車一家人 發表於 19-11-17 18:51
我個仔三歲已一個一間房,除左有時夜晚會拍門,但大大下就冇,由細訓練就可以 ...

琴晚細女就係咁叫媽咪,我就辛苦少少拍下佢,等佢訓左先番自己房,呢個女比哥哥大胆,應該好快一覺訓天光。

大宅

樓主加油💪

男爵府

clcsandy 發表於 19-11-15 11:18
唔知點解,我上個月突然有懷疑老公外遇的直覺,我好心煩。

我老公三年前番呢份工,總公司O係美國,香港得 ...

樓主你文筆好流暢
應該是好識溝通的人
加油

大宅

假使小三係大陸人,樓主嘅方法一定輸,男人,你由佢慢慢處理,一定有排拖,大陸小三,光速咁快會大肚,到時你老公想回頭,都一世斷唔到。

大宅

Pianocake 發表於 19-11-18 07:47
假使小三係大陸人,樓主嘅方法一定輸,男人,你由佢慢慢處理,一定有排拖,大陸小三,光速咁快會大肚,到時 ...

咁難道即刻拎到證據出嚟比佢睇又係一個好方法嗎?

子爵府

無性生活半年,介指都買埋點會係jm妳諗既一齊左3幾個月呀 起碼over半年以上。咁辛苦頻頻撲撲都要去見個女人感情應該都…
樓主係未較媽媽型果種女性?即係對住老公都用管教小朋友果套。我見你話諗盡方法強迫個老公返黎同囡一齊訓。明明個男人都唔想,不過費時煩一般男人都肯就範。會唔會平時都係咁相處?多d企妳老公角度睇,男人唔需要多個媽媽。

大宅

豬C9 發表於 19-11-18 10:54
無性生活半年,介指都買埋點會係jm妳諗既一齊左3幾個月呀 起碼over半年以上。咁辛苦頻頻撲撲都要去 ...

我平時唔管我老公的,有什麼都會先問老公意見。前晚開始我老公已經同番我訓,亦都有親密嘅活動。我不知道最後如何,但我都認之前可能忽略左佢,現在我自己都作出改善,希望他完完全全明白吧。

大宅

clcsandy 發表於 19-11-18 12:14
我平時唔管我老公的,有什麼都會先問老公意見。前晚開始我老公已經同番我訓,亦都有親密嘅活動。我不知道 ...

琴晚佢開始自己將自己的雜物搬回我地主人房...

大宅

加油樓主!

大宅

clcsandy 發表於 19-11-18 12:16
琴晚佢開始自己將自己的雜物搬回我地主人房...

妳好叻呀,咁冷靜去處理(emoji)放心啦你C6會識揀既,加油(emoji)(emoji)

大宅

Katemok213 發表於 19-11-18 14:28
妳好叻呀,咁冷靜去處理(emoji)放心啦你C6會識揀既,加油(emoji)(emoji)

但願如此

大宅

clcsandy 發表於 19-11-17 19:00
琴晚細女就係咁叫媽咪,我就辛苦少少拍下佢,等佢訓左先番自己房,呢個女比哥哥大胆,應該好快一覺訓天光 ...

慢慢會習慣,細細個開始培養獨立

大宅

車車一家人 發表於 19-11-18 17:55
慢慢會習慣,細細個開始培養獨立

呢兩晚都無乜問題,應該好快ok

大宅

樓主真係好勁
果份冷靜,氣度......
真係處理得件事好好
自問自己真係做唔到

祝你盡快雨過天青,
2公婆一齊捱過呢關

大宅

newmamababa 發表於 19-11-19 21:49
樓主真係好勁
果份冷靜,氣度......
真係處理得件事好好

我唔知我老公係咪開始醒覺,這兩天出差由朝到晚到主動找我,打文字、打電話、放工視頻咩都做齊,剛才晚上十點幾screen cap wechat比我,話我知佢同supplier仲傾緊公事。我希望真係成件事好快咁完結,不過真係曾經傷害過我,現在我有時都會諗,你呢頭同我傾計,嗰度又揾小三,我仲需要時間去證明佢係咪真係改過定喺度安撫我,仲有就係要證明同小三開始了段。

大宅

clcsandy 發表於 19-11-19 23:55
我唔知我老公係咪開始醒覺,這兩天出差由朝到晚到主動找我,打文字、打電話、放工視頻咩都做齊,剛才晚上 ...

可能我曾經叮囑過老公吧...前日星期一一齊坐地鐵番工,出車大家分道揚鑣去轉線之後,我wechat佢,同佢講:「老公,請你記住我講過嘅說話,比番d安全感我」,我老公就覆我「十萬個放心,家庭永遠都係第一位,你同兩個小朋友都係我嘅命根,我只希望揾多d錢令屋企環境更好,你可以唔洗出去做野。我個人好清晰,知道乜野係最重要,呢排太多野做,出年應該無咁忙出咁多差,如果仲係咁忙我就辭工。由今日起,我每日放工都會視頻你地,就算同供應商食飯食晏左都會照揾你」

當下我真係好感動..但都係嗰句,心仲有條刺,要時間去證明一切。

別墅

回覆樓主:

樓主你好叻,真心好佩服你!加油!

大宅

joyson 發表於 19-11-20 02:22
樓主你好叻,真心好佩服你!加油!

我唔叻,發生呢件事起初,我真係好唔開心好心痛,工作嘅時候係完全不能夠集中,試過喺提款機禁機,記得拎卡但唔記得拎錢就咁走左去(成世人第一次)。最後選擇喺呢度呻下,多謝睇到我嘅故事嘅朋友們鼓勵及建議,情緒平伏左,自己再冷靜一下諗下自己應該點做,又上網睇下d相關文章,睇下有無野可以提點自己。

我希望最後我地兩公婆會過到呢一關。

謝謝!

別墅

clcsandy 發表於 19-11-20 04:18
我唔叻,發生呢件事起初,我真係好唔開心好心痛,工作嘅時候係完全不能夠集中,試過喺提款機禁機,記得拎 ...

加油,祝福你地。❤️

大宅

有婚外情嘅男人大多數都會用拖字訣,唔到最後果步都唔去面對唔解決!樓主你既然會原諒你c6, 我建議搵機會同佢平心靜氣傾話你已經知道佢做過嘅嘢同送過乜嘢比人,最重要係會比機會佢回頭,等c6可以即刻將件事去解決,不會再拖

首頁
45678...20

尾頁

跳至