時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mother904 發表於 20-2-2 13:15
澳門沒有封關啊!
仔細睇番條文。澳門對內地人的入境管制是湖北、武漢人持有健康證明就可以入境,香港是所 ...

班人係唔會睇,有著數就話澳門好,叫佢地跟澳門,一條二十三條都即收聲啦

禁止訪問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

chan1951 發表於 20-2-3 17:14
係人終歸一死呢個係無法控制的事情,但封關係能夠控制得到的。

不能要人枉死

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

chan1951 發表於 20-2-2 01:44
好似反送中單野,搞到成個經濟死氣沉沉先話撤銷反送中條例,我相信班醫護擺工一段時間之後林太先至話封關, ...

因為木木奠阝月 女我要把香港人分裂嘛!!

複式洋房

林鄭覺得佢高高在上
佢係嚟管你唔係服務你
要聽話市民話佢好冇面

琥珀宮

好似反送中單野,搞到成個經濟死氣沉沉先話撤銷反送中條例,我相信班醫護擺工一段時間之後林太先至話封關, ...

封關未必係佢一個人話晒事

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

大宅

OKC 發表於 20-2-2 12:47
講得啱!反送中係咁,抗疫又係咁,廢到極點!究竟是否有苦衷?點解澳門又可以封關?

澳門沒有封關喔,唔好傳假消息,澳門一個關口都沒有封過。澳門只系禁止湖北人入境,同香港一樣。

伯爵府

你遲早都X...點解唔早啲X..

首頁

尾頁

跳至