自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

IloveJJ 發表於 20-5-15 09:57
有什麼差不多level袋質量較好呢?

差不多價錢可以買H 個 GP
質地好很多

公爵府

appleyuen 發表於 20-5-15 10:39
我咪係囉~兩個boy款都爆邊

2個?我以為你淨係爆咗個boy woc,另一個係乜boy?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

appleyuen 發表於 20-5-15 10:39
我咪係囉~兩個boy款都爆邊

係囉, 仲要唔止你一個喎!! 質量真係好差, 根本唔應該發生

記得仲有人分享過條鏈, 爆線, D皮裂左咁...

侯爵府

環保接龍勳章

本來仲考慮緊買唔買19包.
加價就唔買啦, 值就真係唔值,
係品牌效應啫.

大宅

stagea 發表於 20-5-15 10:05
valextxx, loewx都好過cc...仲平過佢

Loewe puzzle 當係香港買二萬頭
Cc cf 就四萬頭
當你玩一年,一年後放出去,
Cc起碼放到三萬,loewe 七千都未必有人肯接,
計返loewe先真唔抵

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Littlefatshiba 發表於 20-5-15 10:46
差不多價錢可以買H 個 GP
質地好很多

GP, 用得耐四角都係會甩皮...主要H係D皮靚既
仲有粒鈕係會甩出來囉, 以前整兩個月寄番去外國整, 而家2星期...應該都係HK揾人整先咁快手

琥珀宮

Littlefatshiba 發表於 20-5-15 10:50
Loewe puzzle 當係香港買二萬頭
Cc cf 就四萬頭
當你玩一年,一年後放出去,

CC放出去, 你望下前幾版個JM, 放萬五蚊

講漏左, LOEWX係外國網買, 唔駛兩萬頭架...香港定價偏貴, 一隻MINI都要萬五蚊, 外國只要10k左右就可以入到, gate bag small都係, 可以九千蚊左右入到, 香港就17300

預拎來賣就無得講既, 大家都係講質量, 老實買得LOEWX都無諗住放賣

琥珀宮

IloveJJ 發表於 20-5-15 10:41
係呀!我都聽過,咁就唔應該啦!買得幾千蚊豬二繩,除了品牌和設計,當然還包括服務啦!免費係應該!
我就 ...

近幾年係改進左既, 見到話有個調節扣都可以FREE 添

見到最近有JM分享紫色都好吸引...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

BGCOME08 發表於 20-5-15 10:46
2個?我以為你淨係爆咗個boy woc,另一個係乜boy?

另一個係boy chanel同一年買㗎~呢隻dirty blue顏色買唔返

大宅

stagea 發表於 20-5-15 10:53
CC放出去, 你望下前幾版個JM, 放萬五蚊

咁自用就梗係小d煩惱啦

琥珀宮

appleyuen 發表於 20-5-15 10:58
另一個係boy chanel同一年買㗎~呢隻dirty blue顏色買唔返

我都以為你係一個boy有問題喎, 原來仲有一個?!

禁止訪問

公爵府

appleyuen 發表於 20-5-15 10:58

medium boy?用咗幾耐就發現佢爆呀?咁佢有冇俾你換呀?

禁止訪問

琥珀宮

BGCOME08 發表於 20-5-15 11:02
medium boy?用咗幾耐就發現佢爆呀?咁佢有冇俾你換呀?

yes 25cm boy 用咗幾個月就咁~之後換返張cash voucher畀我

大宅

IloveJJ 發表於 20-5-15 11:01
H我又不喜歡佢既款,只喜歡constance, 那個貴呀!而且也不喜歡佢既銷售手法,我又不會幫襯代購。
...

我也不喜歡佢的銷售方法,唯有佛系買袋隨緣

琥珀宮

IloveJJ 發表於 20-5-15 11:03
係呀!我問咗我個sa, 佢話叫我帶返之前既袋落去睇下係咪可以配返俾我,我覺得luxury items其中一部分就係 ...

係既, 完全明白喎!

講態度, LV真係抵贊既, 真係一流服務, 質量都仲KEEP到

琥珀宮

BGCOME08 發表於 20-5-15 11:02

呢個係第二個換貨,佢好似唔想換畀我~我之後send email去cs投訴~之後先肯畀我換貨

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至