自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

alpaca3 發表於 23-4-18 00:57
其實顏志恒把聲幾好聽,咁多個之中我最想佢贏⋯ 但龍婷、李佳實力好強⋯ 希望顏志恒能爭到入三甲啦!
...

對手太強,佢應該最盡啦,李佳,羅啟豪好過佢

珍珠宮

叮噹2000 發表於 23-4-18 16:45
吳自己都唔得又點教人。如果Patrick 夾廚師,佢一定可以拎到高份。

咁多個的拍檔都係唱歌老師,係得佢夾個過氣歌手

大宅

WChan 發表於 23-4-18 14:37
吳浩康似自己賣弄多過幫參賽者, 相反PATRICK 就真係好正, 和音做得好好, 表演位比哂參賽者, 自己仲留多兩 ...

同感

男爵府

回覆樓主:

點解叫佢做英國豪?之前冇睇

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我都支持Benson, 嗰日我老公喺地鐵站撞到佢,都話支持佢仲同佢影咗一張相,因為我家姐唔喺香港,冇睇呢個節目,嗰日比張相佢睇,我家姐話呢個邊個?係咪洗米華?望望下,又係有啲似。
attach1/tmp/phpFV7K6Y

珍珠宮

麟媽媽 發表於 23-4-19 09:07
我都支持Benson, 嗰日我老公喺地鐵站撞到佢,都話支持佢仲同佢影咗一張相,因為我家姐唔喺香港,冇睇呢個節 ...

佢個樣英氣咗。可能始終係素人, 都希望佢入到三甲啦。

男爵府

YEOMORGAN 發表於 23-4-19 11:17
佢個樣英氣咗。可能始終係素人, 都希望佢入到三甲啦。

係,昨日睇報紙六強張相,佢好似順眼左

翡翠宮

Tyasnm 發表於 23-4-19 11:33
係,昨日睇報紙六強張相,佢好似順眼左

其實佢真人都ok, 都型架,起碼夠高,係瘦左d,肥番少少再揾人幫佢執下個 look加上把靚聲絕對有市場 我都後悔上次 tvb 商場show無揾佢影相 如果佢勝出其實真係好勵志既故事 ,絕對可以擦亮中年好聲音既朵

男爵府

bb2 發表於 23-4-19 12:24
其實佢真人都ok, 都型架,起碼夠高,係瘦左d,肥番少少再揾人幫佢執下個 look加上把靚聲絕對有市場 ...

我覺得佢既優勢 就係佢外表及氣質好地道香港人款。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

其實佢真人都ok, 都型架,起碼夠高,係瘦左d,肥番少少再揾人幫佢執下個 look加上把靚聲絕對有市場 ...

唔只, 佢仲可以做飲食節目 可能好睇過肥媽

我都同意佢係真正既素人參賽, 唔同李佳本身係歌唱老師, 龍婷一早唱遍旺角上埋春晚, 吉吉做過歌手, 英國豪媽媽都係唱歌, 如果廚師能夠勝出更加能夠體現到中年都可以追夢既力量。

伯爵府

x2 為我地土生土長香港人爭光, support benson

大宅

WChan 發表於 23-4-19 15:27

我都同意佢係真正既素人參賽, 唔同李佳本身係歌唱老 ...

同意,我都希望素人Benson可以入三甲,遲d幫TVB拍埋飲食節目

侯爵府

睛靈勳章

pc2012 發表於 23-4-18 16:23
做廚房應該辛苦過教班好多,時間亦長好多⋯

所以佢應該相對其他參賽者少時間練習⋯

似吳浩康迫佢揀一首唔啱佢嘅歌,
吳浩康仲話顏成日覺得自己唱唔到,
睇顔一出場已經冇心機,
感覺好委屈

侯爵府

睛靈勳章

RoseRose1980 發表於 23-4-19 15:36
x2 為我地土生土長香港人爭光, support benson

x3

翡翠宮

WChan 發表於 23-4-19 15:27

我都同意佢係真正既素人參賽, 唔同李佳本身係歌唱老 ...

係呀,佢酒店西廚身份+好老公好爸爸形象其實可以有好多「錢途」架...飲食節目就肯定啦,分分鐘唱住歌同 tvb做下淘寶直播帶貨賣下靚食材靚酒靚餐具...殺出好

如果大家都同我一樣被 Benson追夢既精神感動到,不如一齊撐下呢個素人

https://www.facebook.com/1801058763334255/posts/pfbid02sGpvZuJMNUTXLvb5AEvuiwMpZm5zeW5tB3V6RHA6cModAc4ceX35NuUBArvGAbaal/?mibextid=Nif5oz

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

bb2 發表於 23-4-19 15:47
係呀,佢酒店西廚身份+好老公好爸爸形象其實可以有好多「錢途」架...飲食節目就肯定啦,分分鐘唱住歌同 t ...

其實以佢廚師身份仲有潛力過吉吉, 做飲食節目, 旅遊節目, 帶貨等等, 真係可以好有

希望佢決賽加油!!!

翡翠宮

RoseRose1980 發表於 23-4-19 15:36

如果大家都同我一樣被 Benson追夢既精神感動到,不如一齊撐下呢個素人
https://www.facebook.com/1801058763334255/posts/pfbid02sGpvZuJMNUTXLvb5AEvuiwMpZm5zeW5tB3V6RHA6cModAc4ceX35NuUBArvGAbaal/?mibextid=Nif5oz

子爵府

bb2 發表於 23-4-19 15:57

https://tv ...

請問不需login都投到?我是否已投?
attach1/tmp/phpH3shPr

男爵府

cupid0627 發表於 23-4-19 16:24

我都係呢個畫面,點 Benson張相,之後提交。
記住每日可以投一次

翡翠宮

cupid0627 發表於 23-4-19 16:24

Done 一日可以投一次 雖然我地力量微薄,但係都係對 benson努力既一份肯定

Ps. 我都係點完 benson張相就出你個畫面,只要你有fb account就得
attach0/tmp/phpH2ddbr

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊