自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

細個葉好紅,但我完全唔知葉係狐狸精喎(當時未有小三呢個詞語,呢個詞語係大概2007年我先第一次接觸)!

咁樣諗返起,當年佢哋合唱”選擇”,咩我選擇了你,你選擇了我,係公開咁傷害元配 !

伯爵府

以前,我個friend 同Alex一齊玩,同我講Alex 係葉倩文個仔,我梗係覺得奇怪,從來冇聽過葉生咗仔,google 之下先知佢係後母。

翡翠宮

畀面勳章

kwhkwh 發表於 24-1-8 21:10
我都5明, 係米賤三都好, 2個咁尷尬既位真係買5落同一條街....

葉蒨文擺到明自己係贏家既態度,想從各方面鬥贏前妻,點會覺得尷尬。
日日是好日

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

D小三以為自己贏晒, 打撗行。但小三即小三, 隻佬娶咗都係坐歪。 人地大婆唔要隻花心佬咋。

子爵府

mickeyeva 發表於 24-1-7 18:28
當年葉蒨文好好彩, 都無乜人鬧佢呢個小三, 重要好紅!

亦有見前夫,和他保持朋友關係:「我哋已 ...

1:男嘅好色好食不是秘密
2:第三者,從前待人接物,都係扮cute扮傻大姐,真人高竇到唔只白鴿眼,直情鷹眼
呢兩位,算係偽人中表表者

大宅

2024勳章

sjnl43 發表於 24-1-8 22:36
咁個位官員退休未? 而家再婚未?

佢70幾歲了. 但喺佢現在仍仲有公職, 做官的大多數 一生人都是在追求權力, 所以佢係永遠唔會退休.

佢再婚了. 佢80年代已經預備咗選特首, 所以佢啲私事藏得好深. 不過, 佢啲形象仍保持得好好, 唔會有爭議的事被人掘出來.

唔會像現在有位公職人員, 哎, 當年喺法庭上被香港最著名刑事案律師cross examine時, 把他去澳門的事揭露出來, 現在仍可以在網上容易查到.

珍珠宮

Kc天長地久 發表於 24-1-9 00:42
1:男嘅好色好食不是秘密
2:第三者,從前待人接物,都係扮cute扮傻大姐,真人高竇到唔只白鴿眼,直情鷹眼
...

當年好多身邊人讚葉係外國鬼妹仔性格,夠真夠直接,直接示愛,好 sweet咁話,但對其他內地小三狠批

已刪除用户

已刪除用户

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

叮妹 發表於 24-1-9 07:27
見到佢烚熟狗頭咁笑就憎
係呀, 以為勝利笑容。 掩飾自已內心失敗似D。 人地已經唔要。 爭咗返來都變咗質嘅佬。

珍珠宮

2024年龍年勳章

ensureyip 發表於 24-1-7 22:09
最傷係仔都同二奶好親,女就唔知老公背叛自己,仔都唔向自己。
...

如果我個仔同小三咁friend,我一定好難過

伯爵府

推到記者拎出嚟講

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

最強小三一定係沙梨啦,大婆一手捧紅佢,佢搶恩人老公搶恩人個仔,搶走恩人頭家,但又無珍惜老林,走去勾佬(羽毛球教練),抵老林戴帽

最強大婆一定係鄭瘦文

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

bobomia 發表於 24-1-9 08:45
我都係咁話,大婆阻唔到
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

BKFinder 發表於 24-1-9 05:53
當年好多身邊人讚葉係外國鬼妹仔性格,夠真夠直接,直接示愛,好 sweet咁話,但對其他內地小三狠批

...

仲要頒獎禮直播大嗌好愛阿Lam, 玩到咁寸。

大宅

bobomia 發表於 24-1-9 08:45

當年知道葉同林一齊然後結婚,我冇乜特別感覺,可能唔知咁多內情。
直至睇到吳正元一個訪問,佢話葉想搶走佢嘅仔女!當時我直頭震一震,覺得葉好陰質好毒。

Alex冇機心,大男孩,比葉成功埋到身!可憐佢親生媽媽!

已刪除用户

已刪除用户

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

yy_chow1210 發表於 24-1-10 02:33
反而想知譚校長個仔點面對同學,全世界都知佢係二奶仔

開演唱會 個個仔女 都出來 (強仔 要準備大學)
係校長仔 無

珍珠宮

Ritzmary 發表於 24-1-9 10:17
最強小三一定係沙梨啦,大婆一手捧紅佢,佢搶恩人老公搶恩人個仔,搶走恩人頭家,但又無珍惜老林,走去勾佬 ...

鄭瘦文咪一樣做人小三

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊