自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

jollyma 發表於 24-3-11 08:42
又話要check DNA 做親子鑑證,其實一問當時人就會答,唔明點解要賣關子
最大可能性係買返嚟 :n ...

因為疑犯未必誠實作答,d犯最識玩保持緘默。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

jollyma 發表於 24-3-11 08:42
又話要check DNA 做親子鑑證,其實一問當時人就會答,唔明點解要賣關子
最大可能性係買返嚟 :n ...

當時人講就信先唔科學。佢話乜都得啦!當然要有實質證據去confirm.
反而覺得未攪清楚唔洗咁急開記招囉!

象牙宮

BKFinder 發表於 24-3-10 13:05
法醫已經在富山公眾殮房對兩具男嬰屍體進行初步解剖及驗屍,並發現兩具男嬰屍體介乎24至30周大
原文網址: ...

雙嬰屍案|兩嬰約24至30周大。雙胞胎, 無能力 照顧+ 養大。
「打孖上」又驚又怕,又唔知湊唔湊得到。經濟+能力。無錢無樓無力逾半港人唔想生。

人口老化, 政府想刺激生育, 冇政策 支援 年輕夫妻
無錢無樓無力 vs 人口老化/香港生育率全球最低,每名女性僅生育0.8個孩子

香港政府高薪雇官員, 經濟廢 無能庸官/無能者占多。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

cattz288 發表於 24-3-11 08:12
案情嚴重掛,真係匪夷所思既

增加恐怖感

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊