夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

lmklmk 發表於 24-5-6 19:53
其實如果佢已經唔再愛我,我係咪做乜嘢都無用,因為佢都曾經講過我哋一齊就好似經營緊間公司咁,大家都係呢間 ...

俗啲講,不噴香水變勁噴,叫發姣。

大宅

lmklmk 發表於 24-5-6 19:53
其實如果佢已經唔再愛我,我係咪做乜嘢都無用,因為佢都曾經講過我哋一齊就好似經營緊間公司咁,大家都係呢間 ...

我係女人都覺得,識咗個男同事,有咁大嘅轉變,就當佢身未出軌,心已經出軌

男爵府

honeyyuki-2021 發表於 24-5-6 22:29
我係女人都覺得,識咗個男同事,有咁大嘅轉變,就當佢身未出軌,心,已經出軌
...
認同

複式洋房

honeyyuki-2021 發表於 24-5-6 22:29
我係女人都覺得,識咗個男同事,有咁大嘅轉變,就當佢身未出軌,心已經出軌
...

其實佢講做得朋友一定要有好感呢句我果刻個心都已經沉咗,呢排都不斷諗起佢講呢句說話時嘅表情令我真係瞓唔安坐唔落,諗起佢以往對住我,有時都會叫我攬下佢,依家到我攬下佢就會問我做乜嘢事,同一個人相處咁多年從來都冇做過對唔住佢嘅嘢,照顧週到,想食乜嘢去邊度都就晒佢,車出車入,有時回想我都只係呢個家入面一個司機同工人嘅角色,可能我俾唔到佢想要嘅激情佢

複式洋房

回覆 lmklmk 的帖子

不如你自己先搵婚姻輔導專業人士傾下計 先了解下自己嘅諗法, 冷靜哟認清自己想點再決定啦

複式洋房

mygoodluckbb 發表於 24-5-7 18:02

不如你自己先搵婚姻輔導專業人士傾下計 先了解下自己嘅諗法, 冷靜哟認清自己想點再決 ...

自己一個可以見?

男爵府

一段二十年的婚姻,-定有低潮。如果你仲想同太太走落去就唔好諗佢的唔好。Cheer up!

複式洋房

rai_fc 發表於 24-5-7 18:49
一段二十年的婚姻,-定有低潮。如果你仲想同太太走落去就唔好諗佢的唔好。Cheer up! ...

其實大家有時都會用放大鏡去睇大家既缺點,其實依家自己回想真係好想追返過去無咗既相處時間,好想同佢一齊開開心心咁生活,唔想佢同我生活得咁唔開心,好懷念同佢一齊開心既日子,依家只係想做返個可以令佢開心同我一齊既老公,但係好似已經遲咗.....

別墅

性生活好重要

複式洋房

睇下呢條link 了解下女人心態https://vocus.cc/article/6116b0b4fd89780001918e3c

男爵府

lmklmk 發表於 24-5-7 18:33
自己一個可以見?

一個人係可以見, 其實更好, 2個人好多避忌, 怕講野得罪對方, 所以講野就住就住

男爵府

lmklmk 發表於 24-5-7 20:49
其實大家有時都會用放大鏡去睇大家既缺點,其實依家自己回想真係好想追返過去無咗既相處時間,好想同佢一齊 ...

其實唔使後悔, 現在還可以努力, 對佢做好, 就算最後不如你想, 都叫無悔, 你也成長了

複式洋房

kaman06 發表於 24-5-8 09:44
一個人係可以見, 其實更好, 2個人好多避忌, 怕講野得罪對方, 所以講野就住就住
...

有聯繫方法?可以pm我,謝謝

複式洋房

mygoodluckbb 發表於 24-5-7 23:28

睇下呢條link 了解下女人心態https://vocus.cc/article/6116b0b4fd89780001918e3c

自己都明白寂寞既可怕,真係可以摧毀一段充滿回憶既感情,不過都係自己一廂情願諗對咗佢咁耐,大家感情咁深厚,應該唔會再有對其他男人有想法,雖然現階段都冇任何實際證據,但係成件事仲有疑點解唔晒,不過依家都儘量唔去諗咁多,希望俾多啲關心同耐性去作出補救

大宅

lmklmk 發表於 24-5-8 10:14
自己都明白寂寞既可怕,真係可以摧毀一段充滿回憶既感情,不過都係自己一廂情願諗對咗佢咁耐,大家感情咁深厚 ...

最重要,對方是否願意重拾感情

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

lmklmk 發表於 24-5-8 10:14
自己都明白寂寞既可怕,真係可以摧毀一段充滿回憶既感情,不過都係自己一廂情願諗對咗佢咁耐,大家感情咁深厚 ...

其實你情況, 如果係仲想同老婆一齊, 要當冇事發生(除非最後分開, 否則永遠唔會知答案), 同老婆一齊生活, 一齊成長. 如果佢係一個有要求嘅人, 你都要係一個有要求嘅人, 唔可以比佢覺得你唔長進.

遷就佢多啲, 多啲氹佢, 唔好等佢唔開心. 佢唔開心, 等於你推咗佢出去.

自己睇多啲書, 多啲同佢分享下, 大家可以用新眼光睇事物.

每個星期都要有二人世界時間, 做啲大家都有新鮮感嘅事情.

宜家佢覺得你以前唔夠好, 所以你要變變變.

複式洋房

唔知點解我覺得你嘅思維方式似女人,九成多男人知老婆出軌係頭都唔回即斬人嘅性格唔係 容易 改變 ,你唔好諗住你自己對好返改變咗她就一定接受你 ,女人對你嘅感情變咗或者冇咗係返唔到轉頭, 唔清楚你哋以前相處會唔會有一啲特別嘅經歷, 試下就住呢啲特別嘅經歷 去 重複做返 睇下能唔能夠call返一啲拍拖時嘅 甜蜜感覺, 女人係要 好真實感受到被愛, 你就當自己係重新追求佢一次咁去做, 不過如果都係箍唔到煲,我個人覺得你就要止蝕

複式洋房

mygoodluckbb 發表於 24-5-8 14:03

唔知點解我覺得你嘅思維方式似女人,九成多男人知老婆出軌係頭都唔回即斬人嘅性格唔係 ...

其實我係好感性既人,成日覺得一段咁長時間既感情,真係唔想就咁無咗,我自己都覺得可能最後都係唔得,因為佢經常會覺得我根本唔係真心對佢,只係响度迎合緊佢,覺得我咁樣會唔開心,問心只要佢覺得開心我都一樣開心,我都唔知佢點解會咁諗,我相信冇一對夫婦係唔需要遷就同埋去迎合大家而可以一齊生活,定係佢既藉口

複式洋房

女人係好麻煩㗎喇, 如果男人冇自己嘅個性性格, 女人都冇咁冧你,所以女人係好奇怪嘅動物

複式洋房

睇下你個諗法,如果你真係好鍾意你老婆,可以先上網睇吓 youtube點樣教啲人溝女性绪操控令女人對你上心嗰啲..... 快快了解少少就去追返你老婆,係佢跟人走前做吧~

首頁
45678...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊