嬰兒醫護

跳至

首頁
45678...13

尾頁

民房

Rebecfung,

請PM給我,謝謝!

大宅

Please PM more information to me.
Thanks,

原帖由 rebecfung 於 10-1-7 16:47 發表
我好多謝Fiona媽媽介紹比我用既健康產品,令囝囝發燒發炎好返晒.
囝囝係09年12月14-19呢個星期,持續高高低低發燒,;第一次睇醫生又check唔到咩事,後來第二次再睇醫生,先知佢原來係聲帶發炎.除左抗生素之外,醫生開左一 ...

複式洋房

Please PM the details. Thanks.

民房

Hi Rebecfung,

Would you please share the information to me ?
Thanks so much.

My email : [email protected]

複式洋房

可以 pm d 資料給我嗎? 謝謝

原帖由 rebecfung 於 10-1-7 16:47 發表
我好多謝Fiona媽媽介紹比我用既健康產品,令囝囝發燒發炎好返晒.
囝囝係09年12月14-19呢個星期,持續高高低低發燒,;第一次睇醫生又check唔到咩事,後來第二次再睇醫生,先知佢原來係聲帶發炎.除左抗生素之外,醫生開左一 ...

大宅

咁多位媽媽,pls check pm

子爵府

牛年勳章

回覆 106# rebecfung 的文章

Dear Rebecfung,

I'm didn't rcvd yr pm, pls send again, thx!

大宅

過去呢個星期,囝囝惹到傷風,佢不停流鼻水,
我諗左一陣,到底第一時間比佢食醫生既收鼻水藥好丫,定係比佢飲蘆薈汁同opc-3好呢?
於是我問我老公,佢就話:你比佢食opc-3同蘆薈汁先啦,睇下點再算..
於是我就決定比佢飲蘆薈汁同opc-3.
隔左幾日,見佢鼻水都係咁流,心諗做咩仲未好架?
到左星期日,佢下午係咁呻d黃色鼻涕出黎,呻左好多次,之後就好返嚕.
(以上真係個人分享,絶冇hard sell成份)

大宅

麻煩你可唔可以PM我呀!!!謝謝!!!

原帖由 rebecfung 於 10-1-27 15:17 發表
我諗左一陣,到底第一時間比佢食醫生既收鼻水藥好丫,定係比佢飲蘆薈汁同opc-3好呢?
於是我問我老公,佢就話:你比佢食opc-3同蘆薈汁先啦,睇下點再算..
於是我就決定比佢飲蘆薈 ...

複式洋房

回覆 1# tolulu 的文章

我都想要, PLS PM ME ALSO, TKS SO MUCH!

大宅

好媽媽勳章

Hi,
可否PM資料給我,Thanks

民房

可以 pm d 資料給我嗎? 謝謝

子爵府

好媽媽勳章

簡直好似神仙汁一樣,
原帖由 rebecfung 於 10-1-27 15:17 發表
於是我就決定比佢飲蘆薈 ...

民房

可否pm我呀?

原帖由 rebecfung 於 10-1-8 10:44 發表
今朝一上黎,就見到好多朋友既囝囝或者囡囡有好多發燒/敏感既問題,真係好心痛.
先向咁多位等我覆既媽咪致歉,因為我而家攻讀緊營養學,琴晚咁岩要上堂,所以琴晚未能覆大家.

趁著呢個平台,我又分享下我一位同事(因我要 ...

別墅

I also want to a information. Please PM to me.
Thank you

洋房

I also want the details, can u send to me? Thank you so so so much.

my email:[email protected]

複式洋房

麻煩你可唔可以PM我呀!!!謝謝!!!

男爵府

請PM給我,謝謝!

男爵府

Pls also pm me the detail info..Thanks

複式洋房

回覆 1# rebecfung 的文章

Would u please PM the info to me, as my baby girl was fever yesterday.

Thx a lot.

Cannie

首頁
45678...13

尾頁

跳至