美容扮靚

跳至

首頁
45678...25

尾頁

複式洋房

Re: 超好驚為天人的jelly mask

Hi CCW,

Please check pm. Thank you!!!

侯爵府

冬菇頭

我等你好消息

男爵府

冬菇頭 寫道:
ShanShan

我唔係只係預野蠻仔, 係因為佢問我有fd去買預埋佢呀 :-( :-(

冬菇頭
No need to :-( , we are friends, right? :mrgreen:

複式洋房

ccw,
我都想訂呀, 點樣安排呀?
請話我知!但我想問會幾時有貨架?

別墅

Can U write the full name (Chinese) of the Big S's book. Is it available in all book stores? Thanks.

別墅

冬菇頭 ,

i want 1 ar...
can u receive my pm...
many thx ar...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

別墅

CCW,

I'd want to buy one also HKD390/60g , including all charges? And I want to buy the book of Big S.
When & Where will U arrange to get the product?
Pls pm me at [email protected]

thanks.

男爵府

CCW
我都入咗錢啦.唔該晒. 

大宅

我剛找到,請看看

http://tw.page.bid.yahoo.com/tw/auction/1138523380

http://tw.f3.page.bid.yahoo.com/tw/auction/c19522087

RL

複式洋房

CCW:
我入咗錢啦!
小樂樂

男爵府

bunny510 寫道:
之前係yahoo拍賣bid了以下呢隻.

台灣牛爾監製 --- 紅酒多酚保濕面膜 $110
我昨晚先取貨,等我試下好唔好再和大家說.

呢期我留意牛爾講的野~
相關的產品都好想知~ 記得POST 意見! THX

男爵府

被這TOPIC 引左,係公司冒4刨左9版! 謝謝野蠻仔的分享。

我有朋友年尾過台灣,亦有FD係台灣人,也等我問下佢地。不過我對平的那隻很有興趣(第一版那張圖),如果知道裏有賣就更好啦!

大宅

小樂樂 : 收到錢喇~~星期一再聯絡

大宅

YM Lai :
大S本書叫美容大王, HKD390/60G 係包MASK及台灣至香港運費, 唔包書o既, 本書要HKD60.00~~到貨香港後我星期一再約你地係MTR沿線交收。
本書今次趕唔及, IF 你地要訂會月底先到

複式洋房

please check pm,
Thanks

大宅

HI,

各位有興趣share既靚女, 因名額有限, 停止喇, 為公平起見, 先到先得, 我會睇番最早想share既, 再通知你地...唔得閒啦, 要收線....bibi

侯爵府

冬菇頭,

我一直keep住跟你联絡, 千期唔好漏左我喎.

大宅

各位 : 買mask 已經截數, 如有媽咪錯失機會仲想買就請pm我, if有一定數量我就會再訂, 預計11月底到貨~~

- 入左錢去我中銀account o既除左 Tomkate 同 小樂樂外, 仲有邊位﹖我多左條數wor~~
- 各買家請keep住入數收據, 因為我未見過你地, so 我交貨時會憑收據發
- 已經俾錢訂左mask而又想買大S本”美容大王”o既客仔請報名, 我集合左就收錢訂貨, 月底交貨俾你地~~
報名 :

複式洋房

please check pm again. thanks

男爵府

CCW
Pls check pm.

首頁
45678...25

尾頁

跳至