夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 芙天芙地---芙妹俱樂部

珊瑚宮

點呀????
咩唔舒服呀
elf 寫道:
主人雷啦!

主人甘日唔係咁c 服....

珊瑚宮

小小靖 寫道:

侯爵府

頭暈暈又爽嘔咁, 又唔係唔夠訓, 禾尋晚12點幾就眠啦....唔豬助咩?!
phoebelamlam 寫道:
點呀????
咩唔舒服呀 [quote]
elf 寫道:
主人雷啦!

主人甘日唔係咁c 服....
[/quote]

珊瑚宮

小心啦,又涼啦,攞多件衫啦
[quote]
elf 寫道:
頭暈暈又爽嘔咁, 又唔係唔夠訓, 禾尋晚12點幾就眠啦....唔豬助咩?![quote]

翡翠宮

梗是啦陳晚咁夜都仲未眠, 仲有是唔是比難友泰山壓頂壓左成晚所以血氣行得唔巧呀[img align=right]http://pics.taobao.com/wangwang/063.gif[/img][quote]
elf 寫道:
頭暈暈又爽嘔咁, 又唔係唔夠訓, 禾尋晚12點幾就眠啦....唔豬助咩

侯爵府

c 難友呢兩日「失眠」wor, 係佢自己化架咋, 禾就唔覺囉, 成晚都天到佢鼻鼾聲....咁都叫失眠, 可想而知佢平時眠得幾巧!!!!

泰山壓頂經常性架啦, 不過是佢隻c人腳囉, 如果禾有仔械肚日面, 禾飽正兩野俾佢壓c!!!
ringoivy 寫道:
梗是啦陳晚咁夜都仲未眠, 仲有是唔是比難友泰山壓頂壓左成晚所以血氣行得唔巧呀[img align=right]http://pics.taobao.com/wangwang/063.gif[/img][quote]
elf 寫道:
頭暈暈又爽嘔咁, 又唔係唔夠訓, 禾尋晚12點幾就眠啦....唔豬助咩

大宅

lee 難友都會失眠???????????

翡翠宮

你誤會左佢意思啦, 可能佢係話你呢兩日都失眠呀因為佢d鼻鼾聲[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img][quote]
elf 寫道:
c 難友呢兩日「失眠」wor, 係佢自己化架咋, 禾就唔覺囉, 成晚都天到佢鼻鼾聲....咁都叫失眠, 可想而知佢平時眠得幾巧!!!!

侯爵府

smallfish123 寫道:
lee 難友都會失眠???????????

係囉, 講都冇人信.....

呢隻死野尋晚執哂野落袋, 話甘朝一早去做gym, 仲話較左鬧鐘8點起身, 點知鬧鐘一響就熄左....禾臨出門口前問佢仲咩咁c 懶又化去做gym又唔去...佢就化「耶...人地尋晚失眠呀...」..禾即時理都唔理佢...失眠.......咁禾天到果d係鬼既鼻鼾聲啦....

侯爵府

如果佢果d都叫失眠, 咁禾七世到而家[size=xx-large]都未眠過!!!
你誤會左佢意思啦, 可能佢係話你呢兩日都失眠呀因為佢d鼻鼾聲[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img][quote]
elf 寫道:

翡翠宮

[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]嘜lee都有避寒架

侯爵府

[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]嘜lee都有避寒架

禾當然茅啦.......

禾化知d野你地豬, 禾械c 難友屋企收埋左幾對耳塞.........因為佢d鼻鼾實在係......但禾又唔敢當住佢面拎七雷, 因為佢成日問禾「禾有鼻鼾呀?」...禾頂吖........禾心諗"你都幾廢話架wor!"

翡翠宮

但自己真械未必知架喎 因為禾魚果唔思服禾鬧公都化禾有鼻鼾聲, 有時禾灰豬, 有時禾都唔豬架 :cry:
禾頂吖........禾心諗"你都幾廢話架wor!"

侯爵府

[size=x-large]禾識佢咁耐, 佢都否認自己有鼻鼾果下死呢!!!

翡翠宮

咁你下次好用個mp3錄起佢又或者用個dc拍起佢

侯爵府

咁你下次好用個mp3錄起佢又或者用個dc拍起佢

禾record過啦, 但禾又唔識典整七雷俾你地天....一係禾ym時send過你地天!

侯爵府

禾而家要紅公司膠層(真正高層)七去實反, 下晝兩點半有個presentation, 希望到時唔巧又爽嘔啦, 但是禾而家巧c頭暈呢

下晝先雷過反啦!

子爵府

嘩!!!!禾又番雷喇!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

禾岩岩助完presentation啦......

首頁

尾頁

跳至