親子旅遊

跳至

首頁
45678...10

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

瑩瑩老豆 發表於 13-2-21 13:40
行程估計同你差不多, 我想住 InterContinental ANA Manza Beach Resort, 但真係超超貴
...

我平價 book 到住呢間 ~ $13xx Dec 26, non-refundable, 好開心, 個心已經飛左去 okinawa lu

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

HippoHippo 發表於 13-2-22 00:21
呢間正呀,豪一晚囉戀戰沖繩都係在這間酒店取景

n 年前睇戀戰沖繩已經好鐘意呢間野, 估唔到可以平價住到

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

HelloKitty 發表於 13-2-21 16:41
我都係book左香港航空8月份去沖繩, 已經book左第一晚住best western naha inn, 貪佢近DFS的OTS, 打的過去都 ...

我唔知10歲的小朋友仲鍾唔鍾意去動物園呀 我個人覺得兒童王國較適合細D的小朋友(幼稚園/初小),我地去時見到有兩班日本小朋友(幼稚園生)在這個地方旅行....

另外,你可睇返呢個post的第一頁,charlotte_mom有條link去佢個沖繩post,佢地有去琉球村,那個地有d體驗活動,較大的小朋友可能有興趣

至於outlet,o個度都有好多鋪頭,我地只行了幾間咋,我就覺得唔係特別好平,類似去左東涌東薈城d outlet咁....只因還左車仲有d時間,咪過去行下順便食埋lunch先去機場我同c6都買左d戰利品,我買左個agnes' b的袋,我c6就買左套adidas運動衫褲囉

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

瑩瑩老豆 發表於 13-2-21 20:29
唔知還左車,放d行李係佢分店,去完outlet攞返再搭佢shuttle 去機場得唔得? ...
哈哈,咁都比你諗到但我估未必得,你可send email問下佢地有冇呢d服務

珍珠宮

好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 13-2-22 00:23
我平價 book 到住呢間 ~ $13xx Dec 26, non-refundable, 好開心, 個心已經飛左去 okinawa lu
請問可唔可以話我知邊到BOOK架?
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

sumlam 發表於 13-2-22 01:41
請問可唔可以話我知邊到BOOK架?
Booked from official website
Should be the early bird discount from the hotel

王國會長

王國會長

$13xx 晚晚住都抵, 在那book?

珍珠宮

瑩瑩老豆 發表於 13-2-22 08:52
$13xx 晚晚住都抵, 在那book?
岩岩講左,official website, 唔係晚都有,我搵過,應該只有25,26Dec先咁平,其餘要2xxx+ 喇!

侯爵府

夏天玩到顛

請問有冇16人旅遊巴book架?要包埋司機

大宅

回覆 HippoHippo 的帖子

謝謝呀.

珍珠宮

shirleyng817 發表於 13-2-22 09:17
請問有冇16人旅遊巴book架?要包埋司機
岩岩琴日搵到
http://www.okaking.com.tw/tour/topictour_11.asp

沖繩包車好貴,自駕最平

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Lqueenie 發表於 13-2-22 09:39
岩岩琴日搵到
http://www.okaking.com.tw/tour/topictour_11.asp
agree, 包車的確好貴, 本來都想join bus tour or 包taxi. 睇咗D BUSTOUR, 價錢都OK, 因為,我BOOK 咗2日住Ana Intercontinental Manza Beach, BOOK 完酒店先發現BUS TOUR 要响那霸集合. 所以, 煩惱中.
因為, 自駕有d擔心左右軑掉轉, 又要睇GPS, 又要睇路, 怕唔慣 >_< (响香港我都成日兜錯路)

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

I book this one too

我前日booked 12月18-20, $1,1xx/晚

珍珠宮

fatmth 發表於 13-2-22 11:47
I book this one too

我前日booked 12月18-20, $1,1xx/晚
而家已經book唔到呢個價錢,我仲wait緊另一晚做特價,你去幾多日?另外幾晚住邊?

珍珠宮

fatmth 發表於 13-2-22 11:44
agree, 包車的確好貴, 本來都想join bus tour or 包taxi. 睇咗D BUSTOUR, 價錢都OK, 因為,我BOOK 咗2日住An ...
C6喺香港冇揸開車都計劃自駕

fatmth  打錯字 -&gt; 係原來, (not 原本)  發表於 13-2-22 14:02
fatmth  自駕 -&gt; good 沖繩原本都係右軚-&gt; 我都自駕 too  發表於 13-2-22 14:00

男爵府

2018復活節勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fatmth 發表於 13-2-22 11:44
agree, 包車的確好貴, 本來都想join bus tour or 包taxi. 睇咗D BUSTOUR, 價錢都OK, 因為,我BOOK 咗2日住An ...
同HK一樣,係右軚

珍珠宮

Lqueenie 發表於 13-2-22 13:33
而家已經book唔到呢個價錢,我仲wait緊另一晚做特價,你去幾多日?另外幾晚住邊? ...

我去5d4n, 另外2晚住那霸Mercure Okinawa -> 又新又平.

珍珠宮

hippoling 發表於 13-2-22 13:50
同HK一樣,係右軚

右軚 -> good 咁我揸車, 可以平好多.

thanks thanks.

男爵府

2018復活節勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fatmth 發表於 13-2-22 13:59
右軚 -> good 咁我揸車, 可以平好多.

thanks thanks.
比HK容揸好多,放心啦

珍珠宮

hippoling 發表於 13-2-22 14:03
比HK容揸好多,放心啦

多謝提點, 我係女人仔, 對揸車信心唔大 (平時係香港揸黎揸去都係幾個地方).

有您意見, 我放心去馬, 謝謝.

首頁
45678...10

尾頁

跳至