美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

佢亂噤按你塊面呀!傷左皮膚低層就有排都吾好,同我做開果個間幫我針清完就會用機幫我消炎再按需要做吾用的面膜,做完 成面都有一點點紅(傷口)但真係幾日就好返嫁啦,如吾太嚴重的話,第日就好8成。好返之後皮膚會幾靚。吾會好似你噤嫁

別墅

引用:佢亂噤按你塊面呀!傷左皮膚低層就有排都吾

原帖由 agatechung 於 13-02-25 發表
佢亂噤按你塊面呀!傷左皮膚低層就有排都吾好,同我做開果個間幫我針清完就會用機幫我消炎再按需要做吾用的 ...
佢都系幫我針清完之後用機幫我消炎,之後再做面膜丫,我都吾知點解搞成甘,第一次系好地地咖,第二次就變成甘

別墅

引用:睇完你個post,+諗諗下我都可能係做完facial

原帖由 Babebabeyo 於 13-02-25 發表
睇完你個post, 諗諗下我都可能係做完facial後“出事”!我又係無乜瘡但去左針清,初頭都冇乜野但後來係咁ke ...
我諗我地系同病相憐啦一直都吾識好,真系忽然又生啲甘咖,但系無燶咖,你有無燶?唉,我都要睇醫生,你依家好反未丫??真系以後都吾會去,錢事小,塊面事大

大宅

引用:Quote:原帖由+Babebabeyo+於+13-02-25+發表

原帖由 laupaopao 於 13-02-25 發表
我諗我地系同病相憐啦一直都吾識好,真系忽然又生啲甘咖,但系無燶咖,你有無燶?唉,我都要睇醫生 ...
今日好D未呀?加油!好快無事,心情好D人都靚D!

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:黑店!千萬不要去!

大宅

laupaopao 的帖子

我係個d紅左一粒,突起既,但又搵唔到膿頭!!最難搞就係呢d... 幾個月去左睇醫生,touchwood好返九成喇!!起碼暫時都冇再出!好嬲呀其實,嬲自己無啦啦睇完人地去做又走去做針清,我記得佢第一次幫我整完係冇fu mask,又冇用機消炎……塊面紅到關公咁,因為佢係咁大力jit!! 好慘……唯有阿Q d諗,睇左醫生後皮膚好似比之前好,以後唔會再亂咁俾人針清!

別墅

引用:Quote:原帖由+laupaopao+於+13-02-25+發表

原帖由 HappyFishBaby 於 13-02-25 發表
今日好D未呀?加油!好快無事,心情好D人都靚D!
無丫因為日日反工重未有時間去睇丫多謝你丫

別墅

引用:我係個d紅左一粒,突起既,但又搵唔到膿頭

我係個d紅左一粒,突起既,但又搵唔到膿頭!!最難搞就係呢d... 幾個月去左睇醫生,touchwood好返 ...
我又系甘樣丫,同我情況一樣丫佢真系好大力,痛到我不得之了,依家你睇左醫生好過之前丫?

大宅

laupaopao 的帖子

好返好多喇!冇再出新既暗瘡,但舊既就有印囉……呢樣就冇得急,不過我覺得佢冇再不停生我已經好開心!!希望你快d好返做個靚靚新娘子啦

別墅

引用:好返好多喇!冇再出新既暗瘡,但舊既就有印

好返好多喇!冇再出新既暗瘡,但舊既就有印囉……呢樣就冇得急,不過我覺得佢冇再不停生我已經好開心!!希 ...
我都覺我有好多印丫承你貴言,希望我可以做到靚靚新娘子

大宅

引用:Quote:原帖由+GLG+於+13-02-23+發表我唔知

原帖由 laupaopao 於 13-02-23 發表
萬寧有無得買丫??好丫,吾該晒你丫,我去睇下先,希望會好得反

...
唔好亂用野嘞,普通情況隻gel 係ok ,但係現狀況睇醫生最好!

Born to Blossom~~

男爵府

laupaopao 發表於 13-2-24 18:48
同我一樣丫你依家好反未丫?、睇左幾耐醫生丫??
我睇左個幾兩個月醫生啦.... 仲未好返呀..... keep住不停生.....

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+agatechung+於+13-02-25+發表

別墅

引用:Quote:原帖由+laupaopao+於+13-02-23+發表

原帖由 Miuboo 於 13-02-25 發表
唔好亂用野嘞,普通情況隻gel 係ok ,但係現狀況睇醫生最好!
暫時無用任何野,因為都驚

別墅

引用:Quote:laupaopao+發表於+13-2-24+18:48+同

原帖由 silence莓 於 13-02-26 發表
我睇左個幾兩個月醫生啦.... 仲未好返呀..... keep住不停生.....
嘩,要睇甘耐?系咪皮膚科?

別墅

引用:Quote:原帖由+laupaopao+於+13-02-25+發表

原帖由 heichunmum 於 13-02-26 發表
佢d用具可能無消毒,令你皮膚交叉感染了其他菌,你d粒似發炎,而家好d未?

...
依家未丫打算一號去睇皮膚科,我都覺得一定系佢搞到我甘

別墅

有無單據?
去消費者委員會投訴佢啦.

就算唔封佢鋪, 至少有個投訴紀錄.

可能已經有多次被投訴tim喇.

若有太多投訴紀錄,消委會便可以做野.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同你情況一樣不過我係下巴圍邊生粒粒,我係韓國買咗 一SET 暗瘡水日夜用一用2咗2日真係得,AC Clinic Pink Powder Spot Extream係 ETUDE HOUSE 產品, 或你點樣用 你可以PM 我希望幫到你

複式洋房

回覆:laupaopao 的帖子

去睇e生我之前面好傷都去大埔大元劉xe生睇,好得,但d藥好眼睡

別墅

引用:有無單據?去消費者委員會投訴佢啦.就算唔封

原帖由 tsuensanhui 於 13-02-27 發表
有無單據?
去消費者委員會投訴佢啦.
無單咖我搞婚禮都用左好多時間,所以都無動力去做其他,旦求醫反好多謝你丫

首頁

尾頁

跳至