家事百科

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 啟示: 急尋屋企 !

禁止訪問

子爵府

我個網址唔使識電腦都整到!用word整!

簡單講,要整幾耐?

Gigabyte 寫道:

我咁電腦白痴都整到啦!

你有網址喎!仲難 la ....

仲唸住有乜可以請教你添!

[quote]
beverly@mimi 寫道:
其實MSN點整架?我未用過
[/quote]
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

我要讀書、上班、照顧家庭..................忙忙忙忙忙

你點做現代人呀!!

我呀!有仔女煩住晒...都有msn啦,,小d用之嘛!! :tongue: :tongue:

[quote]
無time呀! :-(

[quote]
^~ANT~^ 寫道:
[quote]
咁煩架!

花d 時間啦,學野啞[/quote][/quote][/quote]

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

安完是否reboot機?

申請 hotmail a/c - 若果無撞中同名的 - 3min!

download msn, 係咁click click click... - 5min!

[quote]
我個網址唔使識電腦都整到!用word整!

簡單講,要整幾耐?

子爵府

^~ANT~^ 寫道:
hi mimi

MSN 你去download + 申請hotmail
[/quote]

download 左msn m 就得
唔洗一定申請hotmail 你用自己本身用開的email address 如yahoo/gmail 等去msnm 登記 入去玩就得架啦

子爵府

mimi~

我又要你msn a/c 呀
or 你識add 我嗎

子爵府

[size=large]安完是否reboot機? 要去邊download?

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

[size=large]安完是否reboot機? 要去邊download?

你桌面應該有個msn messenger icon
>click 入去 > 打你之前登記既email address + 秘密 咪搞掂囉

你咁冰雪聰明 點會唔掂呀 ~~

你pm 我你msn m address pls 等我add 你呀

子爵府

魚魚,

留係依邊玩下啦....

唔想同你番呀 ~ 唔聽人電話

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Gigabyte及各位,

回應你的提問, 如果大家心平氣和, 是可以討論一下昨晚發生的事的. 但如果仍是不理性, 那這次是我最後的回應.

其實我一直都尊重各位的討論及發言, 甚至你講我壞話, 我都當睇唔到, 只要唔好搞事, 我都唔理. 但如果有人因為私仇, 在這個網四處搞事, 挑起罵戰, 這是我不能忍受的. 這些日子以來, 我不停收到會員的投訴, 我亦多次PM警告, 甚至發出一篇公開文章, 希望大家可以自律, 可惜亦白費心機.

在警告無效後我只有出手封鎖帳號, 誰知有人不知悔改更改用不同的帳號出來搞亂, 甚至假扮網站人員及其他會員, 其實這樣跟騙子有什麼分別, 難得他還夠膽在這麼追究別人...

我開始時所刪除的文章, 主要是這些帳號有留言的Topic, 我已將這些資料移到另一資料庫, 但不是刪除, 為的是作為將來作進一步追討之用. 這些有問題的帳號經常在你們的ok中間出現, 所以只好亦將你們的ok暫時移去.

之後有多位朋友出來講粗口聲援及搞事, 我亦無奈將帳號封鎖, 這些資料我都留在資料庫中, 可以做証.

我只針對搞事者, 令各位受困擾, 在此致歉, 希望BK能成為家長們和平討論教養的地方, 要討論粗口對罵這些內容, 請到別的地方.

如仍有任何問題, 請隨時與本人聯絡討論.

大臣
現在的國民很好招呼...

禁止訪問

民房

大臣,我有幾時攪事呀??

子爵府

咩叫missed call 唔理

仲有無飛到call 台

多多值口 超 :tongue: