跳至

首頁
45678...19

尾頁

子爵府

子爵府

Re: 0608得意BB影樓相

小程程:

唔係oY∼朗朗都不算黑喎∼
真的好像好大隻呢∼
最鍾意他"泯"著咀仔,好像在想東西,很正經呢

子爵府

skwawa,

影得珞珞好可愛呀 唔似你所說的喊得好激啊∼
skwawa 寫道:
thanks!!其實影相個日珞珞失驪水準,都喊得好激!至於肉地就麻麻地la......越大越瘦!咪就係淨食手手,架下始終唔肯食粥兼一日食得四歺炸!

子爵府

yychoy,

除了影得俊熙好大個仔 ,看來也好硬淨,他識行未?

大宅

ricebb, whitebunny,

錯覺黎咋,朗朗得18磅幾,70cm都唔夠呀,真人好細粒架...(影裸照時我講笑咁叫攝影師幫手影得佢肥d )

大約$1480,有80+5張相(另有1張12R&4張2R),應該同你地o係studio123差不多?!本來我係join0610果邊個package,點知自己遲左報名冇得join囉,本應有80+10張相+3張12R. :tongue:

別墅

小程程:
朗朗是男孩子,就算黑d都型仔bu.d相好得意,表情好好呀,我都同囡囡去book,但今朝打電話去123,都冇人聽電話,之後有人拿起電話,但冇人理,真是
我的小姨甥仔,好可愛呀

別墅

另外都想問吓影咗相d媽媽們,去影相有什麼要準備和留意d.謝謝.
我的小姨甥仔,好可愛呀

男爵府

studio123成日都紉唔到岩自己既時間,請問影Baby Q果啲媽咪費用點計架 有無電話可以問呀

複式洋房

我個進進豬都係8/5(Yuen long)影左相,不過就唔係影得太好,因為成日扭訓,如果大家去影時最好比BB訓夠先好去影。
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-05-08/chun_chun.html

子爵府

男爵府

ruby影得好靚呀~~

子爵府

cola_la ,

我???

cola_la 寫道:
ruby影得好靚呀~~

男爵府

hilda影, 影得好靚呀
rubytse 寫道:
cola_la ,

我???

子爵府

ruby,

影得Hilda好自然,靚!
不過,沒有三點式和全家幅o既 :mrgreen: :mrgreen:

洋房

whitebunny 寫道:
yychoy,

除了影得俊熙好大個仔 ,看來也好硬淨,他識行未?

Whitebunny,

俊熙仲未識行, 不過成日企係度囉, 爬就爬得好快~~

子爵府

卡樂媽,

梗係收埋左 la ~ hahahaha ~
c6唔like show出黎呀 ~
咁sexy, 我無俾hilda著三點式呀
呢件泳衣係私伙架 ~

[quote]
whitebunny 寫道:
ruby,

影得Hilda好自然,靚!
不過,沒有三點式和全家幅o既 :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

今日影完相都有d 貼士以供參考 :

便服選擇
可以揀幾套深淺唔同色, 如果有裙仔的話
坐低唔可以穿崩見到片片

帶bb零食
如帶餅餅的話, 要選擇以小粒的為主; 例如饅頭仔,星星餅咁
因為除左方便之外, 如果bb成日伸利仔, 唔多笑的話,
可以大派用場...因為當 "妹" 緊時, 似微笑咁樣

大宅

Hilda 影得幾好, 好女仔, 可能唔係響好多人影的 studio123 影, 所以覺得 d 景好特別, 好有新鮮感

別墅

ssuzne 寫道:
Hilda 影得幾好, 好女仔, 可能唔係響好多人影的 studio123 影, 所以覺得 d 景好特別, 好有新鮮感

以上觀點完全同意,不過因為方便問題,我都是book咗123,
ruby,你囡囡影得好得意,顯得好大個, 仲有多謝你的貼示.
我的小姨甥仔,好可愛呀

男爵府

Hilda 影得幾靚喎, 由其時Halloween個張呀~

首頁
45678...19

尾頁

跳至