跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 8月mami加油站之Part 23~ ^0^

yon,

今日真係好好天呀, 不過c6都無帶hilda去沙灘
我淨係帶左佢落樓下個平台playground hea咋

子爵府

stella,

你今日好忙 wor, 一腳踢 ~
肇言仔又做咩唔 c 服咳呀?

呢2日hilda連續都天光6點個陣咳左幾聲
但平時又唔見佢有咳, 我都好驚野埋阿女

子爵府

82,

除左買奶粉平, 仲有咩筍野架?

[quote]
kathylam82 寫道:
我今日都去左APITA買森永大仔呀~
仲申請埋APITA咭~埋單$897.5~(為起$112左右一罐~)
抵到爛呀~要買既MAMI快0的去買喇~
做到8號咋~

男爵府

ruby,
BK係慢慢地呀, 比D耐性, 唔使post兩次呀...

咁好天既日子, 我反而帶左Yuki去causeway bay, 陪daddy mommy剪頭髮~

rubytse 寫道:
yon,

今日真係好好天呀, 不過c6都無帶hilda去沙灘
我淨係帶左佢落樓下個平台playground hea咋

大宅

me too....many people ah!!
仲申請埋APITA咭~埋單$897.5~(為起$112左右一罐~)
做到8號咋~

[quote]
whitebunny 寫道:
希希媽:

我星期日都去左太古城的apita買左八罐森永大仔呀∼yuki媽又有去,又會咁o岩o既∼[quote]
MonBaBa 寫道:
yon,

我星期日去完赤柱都同希希單拖去左太古城行,揹著佢去籮.
[/quote][/quote]

男爵府

Alex@karina,
邊係呢 呢到大把好媽媽

e生冇講肇言仔點解咳, 因為呀仔成日poo poo (好稀

男爵府

係呀, 仲有如果想去買但又唔想申請apita卡, 可以搵下我既... 時間O岩既話, 我都可以幫下手.... 有卡多5%discount架~

82,
你個價有冇計埋你果張$100 coupon架?

做到8號咋~

大宅

我冇睇呀~因為迫到好似人釘人咁~
費事比C6娥~買完就極速離開太古城LU~

rubytse 寫道:
82,

除左買奶粉平, 仲有咩筍野架?

[quote]
做到8號咋~

子爵府

希希媽:

張圖是我幫襯一位做設計的媽咪畫架∼
佢在BK出post問有沒有興趣幫BB做張卡通圖的原子印,我便試下囉∼
MonBaBa 寫道:
卡樂媽,

oic. 我無溫書呀, 妳張相好靚, 响邊樹劃架.

大宅

kimmie,

我見到你C6同亞仔呀~係MTR果陣~

kimmiechiu 寫道:
me too....many people ah!!

子爵府

kimmie,

pls check gmail..thanks !!

大宅

stellawf
豆奶
咁肇言仔係咪牛奶敏感 [quote]
stellawf 寫道:
邊係呢 呢到大把好媽媽

e生冇講肇言仔點解咳, 因為呀仔成日poo poo (好稀

男爵府

今晚好鬼熱鬧喎~

大宅

YUKI媽~

計埋果100COUPON架喇~
今日好似仲額外多5%OFF,因為1 & 15號都係感謝日本
yon 寫道:
係呀, 仲有如果想去買但又唔想申請apita卡, 可以搵下我既... 時間O岩既話, 我都可以幫下手.... 有卡多5%discount架~

82,
你個價有冇計埋你果張$100 coupon架?

[quote]
做到8號咋~
[/quote]

子爵府

yon,

我覆左la, 去pm啦 ~

子爵府

咦∼∼我星期日點幾去到又唔係咁多人wor∼∼
仲有時間在換片室"逗"卡樂Bpoopoo,又 hea下d BB衫∼想買件兔仔和服set俾卡樂b,但之前已經在吉吉島買左件黃色波波款俾佢,又見到玉桂狗hellokitty的bikini∼∼
結果只是買左3對夾仔∼

大宅

Alex@karina & Ruby,

Me too.....我阿媽都話我歲半先出第一隻牙
can talk but haven't teeth....

Alex@karina 寫道:
ruby
你真係歲半先出第一隻牙
[quote]
rubytse 寫道:

haha...我係bor ~ 但應該唔會營養不良,
可能d 鈣質落晒d 骨骼度卦
我阿媽o個時話我好硬淨, 8個月可以扶住野行
9個月已經係自己行到喇 ~
係牙仔至咁遲出 ~

子爵府

Alex@karina

係呀

[quote]
Alex@karina 寫道:
ruby
你真係歲半先出第一隻牙

子爵府

kimmie,

我仲俾我阿媽串我, 學講野仲慢過阿女,
佢話我1歲至學人講野

[quote]
kimmiechiu 寫道:
Alex@karina & Ruby,

Me too.....我阿媽都話我歲半先出第一隻牙
can talk but haven't teeth....

大宅

我又推住車仔,有好多梯級去唔到~
所以我想平日去多次~唔帶豆豆~呵呵~

whitebunny 寫道:
咦∼∼我星期日點幾去到又唔係咁多人wor∼∼
仲有時間在換片室"逗"卡樂Bpoopoo,又 hea下d BB衫∼想買件兔仔和服set俾卡樂b,但之前已經在吉吉島買左件黃色波波款俾佢,又見到玉桂狗hellokitty的bikini∼∼
結果只是買左3對夾仔∼[quote]
[/quote]

首頁

尾頁

跳至