影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

睇完最佳愛情,再睇埋City Hall, 之後證實中左車大叔毒! 症狀: 勁想翻煲佢d劇,睇睇佢d舊劇、電影,上yt搵佢d花絮、NG片段,日日聽佢d劇ost, 想睇佢d綜藝等! 總之就好掛住好掛住佢,不能自拔
有呢d症狀一齊share下啦! ~ 大愛男神車勝元!

davywm  me2 已中毒太深了  發表於 14-6-20 17:00

琥珀宮

畀面勳章

NickBB 發表於 16-7-4 21:12
見到車大叔喺地鐵有廣告呀!你地有冇見到呀!

有呀,已經相遇上,多謝報料

琥珀宮

畀面勳章

靚寶 發表於 16-7-4 21:48
我見唔到,邊個地鐵廣告?

不過你想問樓主有冇留意?佢唔係車粉了,佢改嫁再改嫁,宜家係俊俊同埋jackson ...

咪玩野喎 係咪搞事?

車車一直在心中,我仲好欣賞架 等佢新劇

子爵府

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

汽水?

水晶宮

我見唔到,邊個地鐵廣告?

不過你想問樓主有冇留意?佢唔係車粉了,佢改嫁再改嫁,宜家係俊俊同埋jackson的fans

我等比人打

子爵府

水晶宮

畀面勳章

回覆:中車大叔毒的請進(≧∇≦) ...

拔下菇先

《三時三餐2》第一集收視好高,車大嬸魅力沒法擋,有冇人會睇?

《三時三餐》漁村篇2首播收視率高 羅PD:既高興又擔心

10月10日,根據收視率調查公司Nielsen Korea的調查結果顯示,10月9日晚間首播的tvN綜藝節目《三時三餐》漁村篇第二季收視率高達13.9%,對此,羅䁐錫PD也透露了心情。

羅䁐錫PD表示:「第一集節目就有如此高的收視率,真的非常感謝,但另一方面也感到很重的負擔感。今天早上,我接到車勝元打給我的電話,他應該也被這麼高的收視率嚇到了。雖然我們很開心有這樣的好成績,但同時也很擔心之後的收視率會下降。」另外,除了出演節目的成員,羅PD表示也接到了漁村股長的來電,羅PD說道:「對於有這麼多人喜愛這個節目,漁村股長也表達了很開心和感謝的心。」

另外,對於漁村篇第二季的特別來賓,羅PD表示:「雖然新的面孔肯定會為節目帶來一定的樂趣,但目前尚未接洽和邀請任何來賓。」並期望觀眾們能以觀看家庭連續劇的心情收看《三時三餐》,對節目的固定班底們抱持信心和支持。

此外,tvN綜藝節目《三時三餐》「漁村篇2」每週五晚間9時45分播出。(責編:楊雯茵) <全星網>

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:felixthemom 發表於 15-8-31 12:47

原帖由 mini1204 於 15-09-08 發表
好掛住企..
我都好鍾意車車,都想睇市政廳,但係個女主角真係好難頂

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 mini1204 於 15-09-08 發表好

原帖由 felixthemom 於 15-09-08 發表
尋晚睇到車廂果幕,翻睇咗3次,好浪漫
咁多次,你會失眠

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-8-31+12:47+

原帖由 mini1204 於 15-09-08 發表
好掛住企..
尋晚睇到車廂果幕,翻睇咗3次,好浪漫

翡翠宮

felixthemom 發表於 15-8-31 12:47
翻煲緊市政廳,祖國同薇萊去旅行好浪漫

咁完美嘅男人真係唔係人人承受得起

好掛住企..

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-8-31+12:47+

原帖由 cocok 於 15-08-31 發表
我受得起架!!
你係承受唔到咁多個愛人

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-7-9+12:05+未

原帖由 cocok 於 15-08-31 發表
車車因為三時咁紅豬籠入水, 我覺得一定有第二輯囉!
有啦

朴炯植確認加盟《三時三餐-漁村篇》第二季

8月31日,演員朴炯植確認加盟tvN人氣綜藝節目《三時三餐-漁村篇》第二季。

根據相關人士表示,朴炯植作為新成員加入節目《三時三餐-漁村篇》第二季是最近才確定下來的。 9月初,朴炯植將從首爾出發去全羅南道晚材島,加入車勝元和柳海真二人一起享受漁村生活的樂趣。

2010年作為男團ZE:A成員以歌手身份出道的朴炯植,不僅在歌曲方面,還在電視劇、綜藝節目、音樂劇等多個都發揮自己實力,展開了多種活動,堪稱「 萬能藝人」 。去年朴炯植出演KBS週末劇《家族之間何必這樣》,飾演血氣方剛,常常惹事卻天性善良的青年車達奉,演技受到認可並獲得KBS新人演技獎。最近在已經劇終的電視劇《上流社會》中飾演有民百貨商場本部長柳昌秀也受到了觀眾們的喜愛。

演員孫浩俊《三時三餐-漁村篇》第一季的來賓訪問晚材島後,因張根碩退出節目而作為固定成員加入節目。第二季也曾被定為固定成員,後因需要參加電視劇拍攝行程難以調節等原因最終未能成行。

另外,《三時三餐-漁村篇》第二季預計將於9月5日在晚材島進行第一次錄製,10月份在tvN電視台播出。 (責編:邵天翔)<全星網>

琥珀宮

畀面勳章

felixthemom 發表於 15-8-31 12:47

我受得起架!!

琥珀宮

畀面勳章

felixthemom 發表於 15-7-9 12:05
未confirm 㗎

7月8日,tvN綜藝節目《三時三餐》漁村篇第二季曝出確定拍攝的傳言。 對此,導演羅䁐錫表示: ...

車車因為三時咁紅豬籠入水, 我覺得一定有第二輯囉!

水晶宮

畀面勳章

回覆:中車大叔毒的請進(≧∇≦) ...

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+bb2+於+15-07-08+發表被人推

原帖由 jodad 於 15-07-09 發表
yeah,車大嬸又出動
未confirm 㗎

7月8日,tvN綜藝節目《三時三餐》漁村篇第二季曝出確定拍攝的傳言。 對此,導演羅䁐錫表示:「《三時三餐》漁村篇是眾多正在探討的提案之一,還沒有確定任何內容。」

對於基准出演人員車勝元、柳海真、孫浩俊再次參與拍攝的可能性,羅導演稱:「沒有確定任何內容。還不是可以提及具體內容的時期。」

此外,車勝元、柳海真、孫浩俊在全南晚才島拍攝的《三時三餐》漁村篇在播出後引起了巨大反響。 (責編:沈陳玥)<全星網>

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 15-07-08 發表佢唔

原帖由 cocok 於 15-07-08 發表
好似車車戲份完左,而家係康俊同公主我8返黎架咋
ic, 套劇都好長噃,係咪50+集?

男爵府

引用:Quote:jodad 發表於 15-7-8 20:14 佢唔係主

原帖由 bb2 於 15-07-08 發表
被人推翻呀.....
yeah,車大嬸又出動

首頁

尾頁

跳至