自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

特別是 pat pat , 我坐得多, 又唔like 做運動, 又like 食野
我依2年肥左16磅呀, 自己都覺得唔想行, 惰左好多咁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主溫馨提示:

請會員小心分辨是真分享還是假宣傳!

版面充斥pm留言,違反版規第1條,現關閉本帖

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

琋琋媽媽 發表於 14-10-9 12:37
有冇個樣睇下,等我買黎試試
按這處看Link

珍珠宮

引用:Quote:琋琋媽媽 發表於 14-10-9 07:29 纖體

原帖由 TTPIG 於 14-10-09 發表
我用果枝係針對肚腩及PATPAT,沖涼後搽我覺得會吸收D。
至少我個肚係實返,無鬆泡泡
...
有冇個樣睇下,等我買黎試試

大宅

回覆:有咩方法可以減肥快

大家都有減肥煩惱,急切減肥减磅是首要,其實最困難是保持不反彈,至高難道。

禁止訪問

引用:Quote:780101 發表於 14-10-9 01:32 個個唔

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

780101 發表於 14-10-9 01:32
個個唔同架,介紹我果個jm話可能我減得快過佢係因為我水腫勁,因為我平時食野好重味食得比較咸!

...
我都水腫勁呀,一食返啖味D真係已經會輕左
你除左食藥仲有無其他方法去水腫呀,THANKS

禁止訪問

大宅

回覆 780101 的帖子

Pls PM me, thanks.

子爵府

牛年勳章

780101 發表於 14-10-9 00:27
我食中藥減,未夠兩星期減左6磅,不過最開心唔係落磅,係落左脂肪比率3%!我生完BB脂肪率去到33%脂肪 ...

唔該被埋我, 謝謝!!

男爵府

我都想知點減

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 780101 於 14-10-09 發表我食

伯爵府

琋琋媽媽 發表於 14-10-9 07:29
纖體膏有用?
我用果枝係針對肚腩及PATPAT,沖涼後搽我覺得會吸收D。
至少我個肚係實返,無鬆泡泡

伯爵府

回覆:780101 的帖子

可以pm資料給我嗎?thx!

男爵府

畀面勳章

回覆:780101 的帖子

想要中藥資料,唔該!

大宅

引用:我食中藥減,未夠兩星期減左6磅,不過最開

原帖由 780101 於 14-10-09 發表
我食中藥減,未夠兩星期減左6磅,不過最開心唔係落磅,係落左脂肪比率3%!我生完BB脂肪率去到33%脂肪 ...
好心動,可否話我知邊度睇

複式洋房

可以分享藥方嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

可否pm俾我,謝謝

子爵府

回覆:applekin 的帖子

消X丸,我試過節食做運動+丸減左20磅,又試過節食但冇做運動+丸一磅都唔落,所以D丸係冇用的

別墅

可否pm我咩中藥?thx a lot

首頁
12345...6

尾頁

跳至