自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

今日開始一星期既大假,但今日收到個bad new,心情跌到落谷底,囡囡今個星期考試,原本攞假陪佢温書,但因為bad new,我控制唔到自己既情緒,當囡囡有少少錯,忍唔住對佢大聲咆哮,宜家佢温到有点疲倦,我比佢瞓一陣,自己就係度喊……
個bad new令我想同c6離婚,我真的有此諗法,(不是有第3者)我真的好傷心同憤怒,宜家佢去左返工,等佢放工會同佢講清楚,
我知係呢個世界上,我比好多人都幸福,比好多人都好,仲有兩個可愛既囡囡,而且c6都好錫兩個囡囡,我亦唔想囡囡有個單親家庭,但我忍c6已經唔知忍左幾多次,機會亦比了無數次,佢都依然故我……
我如何是好????

侯爵府

CUT CARD唔俾再出,可以嗎????

不過咁大個人,如果佢自己一啲都唔覺有問題,真係無佢符

伯爵府

回覆:今日心情好差

買lego都好過搵女人呀,如果有能力又支撐到屋企咪由佢囉,如果唔係就同C6傾下,叫佢停一停,找洒卡數先,有多餘錢先買,因為唔知幾時放得出,到時真係賣左又賺到錢用啦!

公爵府

引用:Quote:原帖由+littlelittlepra+於+15-01-12

原帖由 yanyan25h 於 15-01-12 發表
買到欠債了,連我都唔記得幾多次,甘多年,我幫佢還,冇一百萬,都有八十萬,仲未計佢自己還

...
咁佢咪買到一屋都係Lego?

大宅

加油jm!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 belovffy_02081 於 15-01-12

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 momoakira 於 15-01-13 發表

原帖由 yanyan25h 於 15-01-13 發表
有價有市,呢個世界真係好多傻佬架……不過要買,真係要等等等,等啱時機

...
咁佢最後咁多年係賺定蝕?

有價有市但要等,等又未必等到

叫佢自己問心,呢10 年, 賺多定蝕多?

人生有幾多個10 年比佢慢慢等?

要佢自己諗得通先得, 剪卡,cut 卡真係未必有用

公爵府

我c6又係 不過佢玩錶不如佢有樣好無信用咭 連我都唔俾用 你地試下唔用信用卡

男爵府

畀面勳章

Jm加油

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+momoakira+於+15-01-13+發表

有價有市,呢個世界真係好多傻佬架……不過要買,真係要等等等,等啱時機

...
不如叫佢儲金啦,一定值錢。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+littlelittlepra+於+15-01-12

原帖由 yanyan25h 於 15-01-12 發表
買到欠債了,連我都唔記得幾多次,甘多年,我幫佢還,冇一百萬,都有八十萬,仲未計佢自己還

...
咁講法,d Lego 未賺到錢佢已經蝕左好多信用卡利息啦!我會用excel 計筆數佢睇。仲要計下有意外,例如唔小心整爛左、漏水滴濕左。又要計下Lego 出復刻版,到時原裝版唔值咁高價錢。

子爵府

引用:我剛同佢傾完,其實係發狂鬧佢同打佢,數目

我剛同佢傾完,其實係發狂鬧佢同打佢,數目足以令我手震,我唔想講幾多,我腦袋—片空白,我知我打從心底係 ...
唔使死,離婚啦,一而再,再而三,機會已比左幾次,佢都無改善,因為佢未得到令佢驚嘅教訓。

你死左兩個女點算,老公無得救,就好好教導2個女不要步佢爸後塵

子爵府

引用:Quote:原帖由 momoakira 於 15-01-13 發表

...
加油……放曬上去先,出一件套一筆先,攞番多少……
之後再傾……頭家咁落去不是辦法……
剪哂d卡先……

老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

男爵府

BK Milk勳章

引用:有價冇市

原帖由 momoakira 於 15-01-13 發表
有價冇市

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

有價冇市

大宅

成百萬既lego 都要好多位擺喎。
如果你c6 肯賣返出去既就吾好離婚,賣得幾多得幾多拉。
可能有病先會咁,再傾下

子爵府

我老公都玩玩具,咁贵嗰啲係難賣的,如果打7/8折,都可以賣走套返的本嘅,上yahoo 放賣吧
点賺都唔夠俾信用卡息率

禁止訪問

熱血勳章

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:yanyan25h 發表於 15-1-13 00:04 我

原帖由 huiwo太太 於 15-01-13 發表
你發狂地同佢傾, 佢係聽唔入耳的! 只會覺得你唔明白佢~冷靜下來, 總會有方法!
帶先生去睇精神醫生, 由專家 ...
係我知道佢欠債幾多之後就發狂甘打佢同鬧佢,宜家冷靜之後隻手好痛……

子爵府

yanyan25h 發表於 15-1-13 00:04
我剛同佢傾完,其實係發狂鬧佢同打佢,數目足以令我手震,我唔想講幾多,我腦袋—片空白,我知我打從心底係 ...
你發狂地同佢傾, 佢係聽唔入耳的! 只會覺得你唔明白佢~冷靜下來, 總會有方法!
帶先生去睇精神醫生, 由專家帶佢走出li個購物癮, 咁先可以真正解決問題

首頁

尾頁

跳至