美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

近排睇forum見有jm推介24k beauty bar, 才醒起屋企都有支買了N年的 beauty bar, 於是的起心肝拿出來用, 最初只是希望瘦面,早晚各用10分[size=16.003px]鐘([size=16.003px]每邊約5分鐘), 用了2星期左右, 發覺全面和眼周圍提升了, 雙下巴改善了, 最令我驚喜的是膚質樣也有改善, 面色白了, [size=16.003px]毛孔細了, 面油減少, 頸紋少了很多 (我只是[size=16.003px]每次向下推10下8下), 骨膠原真的好像多了! 超開心呢!

男爵府

Issac_BB 發表於 16-7-3 19:12
岩岩係日本 y 字頭電器鋪買, 包裝係 1 , 要 18000 円,唔明點解香港買會平咁多

...

I got exactly same one from Haneda airport dutyfree shop (same price) the bag is black color with gold color drawstring one year ago . That's why I m very surprised why those sold in HK are much cheaper .

禁止訪問

伯爵府

小ice 發表於 16-7-7 00:09
吓,一星期只用二至三次?我無留意說明書,我以為要日日用,我一日兩次架,其實日日用得唔得呢? ...
佢地好似講緊第二部機

伯爵府

wawaliluk 發表於 16-7-7 15:59
我現係日本,唔知買T頭或圓頭好?

T頭冇電,問sales可唔可以換電俾我試,他話冇得換電喎。
個sales唔想比你試咋,T頭可以換電,向開個方向轉就得

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:Issac_BB 發表於 16-7-3 19:12 岩岩

原帖由 rubiks 於 16-07-05 發表
我係大板機場買16800,都係呢個packing
我現係日本,唔知買T頭或圓頭好?

T頭冇電,問sales可唔可以換電俾我試,他話冇得換電喎。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

回覆:areyouangry 的帖子

我每日都用按摩嗰兩隻頭,好似你咁講,佢純機械式,應該日日用都得,只係按摩啫

子爵府

chocolatemimi 發表於 16-7-7 10:13
眼個功能ok嗎?

我覺得最無用就係個眼果個,基本上係多餘嘅。個碌嘅頭都按得幾舒服,都ok嘅,但個眼頭真係,1檔冇感覺,2檔好難用(我完全用唔到)。
不過呢啲按摩功能始終都係附加功能,佢最主要都係一部洗面機,所以都冇所謂喇,總體都ok嘅。

大宅

areyouangry 發表於 16-6-27 13:17
我近來都中毒買咗philips部機,佢嘅按摩功能感覺好廢,完全冇用。
...

眼個功能ok嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章

吓,一星期只用二至三次?我無留意說明書,我以為要日日用,我一日兩次架,其實日日用得唔得呢?

複式洋房

但出面好多又平又貴 唔知係味好多價貨(emoji)(emoji)

子爵府

9157 發表於 16-7-5 20:09
我都買左啊, 我覺得OK喎. 按得舒服暫時未見效果, 但個原理我覺得做得耐會WORK
不過佢轉嗰時有一邊向下, 係 ...

咁都碌得幾舒服嘅,我只係感覺唔會有太大效果啫,我貪佢係純機械式,冇電流進入皮膚(身體)。同埋我只係敷paper mask後仲有成面精華時先用,一星期都係用兩次左右。其實個說明書都係建議一星期用二至三次。

大宅

zoey_b 發表於 16-7-5 19:33
冇呀,有冇好介紹呀?

大路點可以用Clarins !我用緊支叫Heliabrine的瘦面精華,都不過不失,早上搽完後推8-10分鐘,然後再搽水份精華後推多1、2分鐘

晚上我先搽抗衰老精華,吸收了大部分後搽雙倍份量的水份精華,再推10分鐘

伯爵府

areyouangry 發表於 16-6-27 13:17
我近來都中毒買咗philips部機,佢嘅按摩功能感覺好廢,完全冇用。
...
我都買左啊, 我覺得OK喎. 按得舒服暫時未見效果, 但個原理我覺得做得耐會WORK
不過佢轉嗰時有一邊向下, 係要小心依樣
仲有早晚1分半鐘我覺得唔夠, 至少做2 SETS
我對佢好高期望

子爵府

hashtag影視迷勳章

llb 發表於 16-7-5 19:19
有沒有用瘦面/提昇精華?我覺得用埋可以快點見效

冇呀,有冇好介紹呀?

大宅

zoey_b 發表於 16-7-3 16:26
我用咗差唔多一星期,塊面仲未v到 要繼續努力

有沒有用瘦面/提昇精華?我覺得用埋可以快點見效

別墅

我都覺得毛孔收細左 暫時未見v面效果

伯爵府

areyouangry 發表於 16-6-27 17:58
其實我習慣每晚自己人手按摩,果枝嘢真係遠不及人手按,基本上係用咗等於冇用,不過都係再堅持用多一排先 ...

點按法? 可否分享?

大宅

Issac_BB 發表於 16-7-3 19:12
岩岩係日本 y 字頭電器鋪買, 包裝係 1 , 要 18000 円,唔明點解香港買會平咁多

...

我係大板機場買16800,都係呢個packing
url=http://www.TickerFactory.com/]
[img][http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20100203/dt/12/k/e75b/preg.png[/img]
[/url]

別墅

引用:Quote:Bling11+發表於+16-6-28+11:35+llb,+

原帖由 Issac_BB 於 16-07-03 發表

...
Me too
I just bought the same from Osaka
Similar price to u

首頁
12345...6

尾頁

跳至