自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

之前因為無聊就試下DL 交友APPS黎玩,就係甘俾我識到呢個男人,一開始我已問佢係咪要搵SP,因為我知好多都係搵呢樣野,但佢話佢係要搵段認情既感情,仲話自己單身左2年+冇結過婚...我就信以為真+傾落感覺佢人品好似唔差,而且我地之前又做過同一行業更巧合佢只係住我隔離邨,所以好快就一齊左!過程中我有懷疑過佢有另一半,甚至結左婚,因為佢啲行為好古怪,但我好白痴甘諗,如果佢真係有另一半點會甘大膽拖住我係條街行又真係會日日都主動搵我....點知無意中俾我搵到佢個女朋友知道左佢原來佢根本就結過婚仲有個小朋友,並且同我一齊時已經有個一齊左4年既女朋友,並且對方有過佢兩次BB,甚至借左十幾萬俾佢,亦都話佢出面仲有好多女....係個女仔覆我既同一日呢個男人突然話要分手....更諷刺係我地每次都要做足安全措施,但分開後我都發現自己有左,我原本打算照生因為係我地帶佢黎呢個世界,但完全冇諗過......ANYWAY大家可能覺得我係唔甘心同佢上過床所以先唱佢,但我從來都冇因為呢樣野而唔甘心,因為上床係你情我願既事,更何況有啲事只有我同佢先知.....但問題係點解要呃人,唔可以講清楚呢?APPS好多人都會表明自己結左婚/有女朋友係為左上床而識人,但點解佢明明係都唔肯認,到踢爆左佢都仲要唔認,玩人感情真係甘好玩嗎?大家可以覺得我賤放佢個樣上黎,亦諗左好耐係咪真係要POST出黎,但我覺得呢個男人真係好過份,失左踪幾個月突然打黎話要講清楚,唔想再拖到19年,但最後又係唔清唔楚唔承認自己結左婚有女朋友....我真係不吐不快,更真係唔想再有人俾佢呃....

珍珠宮

王國教室勳章

SaBB 發表於 19-7-3 07:40
C9 網係咁上下
Media 報導得太多騙案、報憂不報喜搞到咁。
我自己家姐都係咁識、仔都生埋。我見我 ...

係囉,佢哋無見識過之嘛都唔好咁笑人,樓主都好慘啦。一切真係講緣份

公爵府

事到如今, 樓主好好為自己同BB嘅將來打算吧

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

shan.ung 發表於 19-3-2 18:06

原本係既,但最後因爲一啲意外保唔住個胎

咁個bb都對你幾好
知媽媽無爸爸幫手會好辛苦,自己走先
下次搵個好男人,結左婚先,先好性行為(尤其是你戴套都中)
個bb 等你結左婚佢有個真正既爸爸就會再搵你

侯爵府

Ashleycorina 發表於 19-7-3 03:23

Agree....

C9 網係咁上下
Media 報導得太多騙案、報憂不報喜搞到咁。
我自己家姐都係咁識、仔都生埋。我見我d朋友返而係apps 或介紹所識個d 好sweet 好幸福
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

珍珠宮

王國教室勳章

SaBB 發表於 19-2-9 02:04
D 人吾知有筍盤交友apps 姐、我d 女性朋友就係係個到識到好男人、結埋婚生埋仔了、有經濟基礎又顧家、有2 ...

Agree....
原來呢度咁多人有bias ,又咁唔open minded 仲講d咁可怕的說話,大家女人!把口要咁衰?笑人?

我自己從無玩過交友app!但我有朋友係醫院醫生真係好忙,無時間識人而玩app識到女朋友,個女仔都係professional ,結婚生仔!
又有女性朋友玩app識到老公,有香港人有ABC BBC外國人,都係decent 男人,經濟好又好錫老婆屋企。
乜有話乜方法識,有人介紹就代表無賤男咩?
樓主,learn a lesson 祝福你

伯爵府

BK Milk勳章

easy come的一定easy go.要矜持

子爵府

回覆樓主:

add oil

珊瑚宮

睇你很年輕要帶眼識人,不好輕易和人上床

侯爵府

shan.ung 發表於 19-2-9 08:34
其實我已講過我個時玩apps唔係為左識人,只係搵人吹水!不過你都講得啱,所以唔好急
...

事情已發生,再討論都無用,可以吸取教訓,下次小心,其實無話分邊個平台識,立心呃人嘅總有佢方法,只有自己精靈d, 比時間睇清楚d, 唔好急,亦都唔好視全部男人為敵,只有心裝無心人。。。 唔會全世界都係壞人嘅,加油

侯爵府

ilovemagao 發表於 19-2-8 10:05
支持樓主講出黎, 等大家小心網上識人

我認我老土, 婚後先有性行為比較好

我而家都認同,可惜我太遲,亦後悔太多了

複式洋房

areyouangry 發表於 19-3-3 00:24
雖然保唔住個胎作為準媽媽一定會難過,但從另一方面睇又算係不幸中的大幸。經一事長一智,祝福你。
...

對,我都係甘安慰自己,不過甘啱有朋友同自己差唔多時間有咗,個時見住佢個肚一日一日大....覺得好難受!

複式洋房

Vin仔媽 發表於 19-3-2 20:48
你要保重身體、好好休息,唔好再為呢d人勞氣。

知道,謝謝你!

複式洋房

pretty_cat 發表於 19-3-2 20:38
保重身體,不會怪你,試過錯過就醒目d,
話比大家聽岩架。

謝謝你呀!

子爵府

回覆樓主:

雖然保唔住個胎作為準媽媽一定會難過,但從另一方面睇又算係不幸中的大幸。經一事長一智,祝福你。

wcpcelia    發表於 19-3-3 10:03

大宅

賤男隨處系

子爵府

tester5 發表於 19-2-7 16:46
我同意搵SP冇問題,大家開宗明義,為玩而玩,fine。
佢咁樣呃人感情好低裝,不是男人所為。
...

Yes yes I agree

侯爵府

SaBB 發表於 19-2-9 02:04
D 人吾知有筍盤交友apps 姐、我d 女性朋友就係係個到識到好男人、結埋婚生埋仔了、有經濟基礎又顧家、有2 ...

請問係邊兩個apps?

伯爵府

畀面勳章

男爵府

回覆樓主:

我寧願俾個靚仔呃,好過俾個醜男呃,俾我揀唔落手

首頁
12345...16

尾頁

跳至