自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

要焗住renew 嗎?
而家138,?renew 要178但多左个my tv super

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:要焗住renew+嗎?而家138,?renew+要178但多

原帖由 hin313 於 16-09-05 發表
要焗住renew 嗎?
而家138,?renew 要178但多左个my tv super
幾多mb?我cut係平左

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章

我直頭落鋪CUT, 爽快入機收FORM 就走得, 無人打過來要求續約~

wcpcelia    發表於 16-9-6 10:33

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 16-9-5 17:59
幾多mb?我cut係平左

500nb

複式洋房

mud0288 發表於 16-9-5 18:00
我直頭落鋪CUT, 爽快入機收FORM 就走得, 無人打過來要求續約~

咁佢冇人打來平d續,咪焗住要轉台?我就系想佢打來平續,但聽聞佢地而家唔留客,系咪真系咁串?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-9-5+17:59+

500nb
我都係500mb加mytv super,入cut form之後118/月

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 16-9-5 18:02
我都係500mb加mytv super,入cut form之後118/月

咁正,之前系幾錢?

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-9-5+18:02+

咁正,之前系幾錢?
之前216/月,打電話上去cut便可以

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 16-9-5 18:05
之前216/月,打電話上去cut便可以

嘩,平成舊,謝謝你,我又去試下先

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-9-5+18:05+

嘩,平成舊,謝謝你,我又去試下先
要最少到期前一個月cut wo

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 16-9-5 18:07
要最少到期前一個月cut wo

知道,我11月1号到期,thx

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-9-5+18:07+

知道,我11月1号到期,thx
留返d時間比佢審批

水晶宮

mud0288 發表於 16-9-5 18:00
或者上自續網睇下有冇平plan,. 有時出左, 但都未必收到sms/ email 通知 ga

男爵府

hin313 發表於 16-9-5 17:54
要焗住renew 嗎?

我下月到期,前日交左cut,今日打黎,話最平148(100m)

大宅

koeyu 發表於 16-9-5 18:46

我下月到期,前日交左cut,今日打黎,話最平148(100m)

下,我11月到期,依家offer $148/100mb,我諗住9月尾send cut form ,target $118

男爵府

回覆樓主:

send cut from 先比到靚offer
開開心心過一天

複式洋房

RRbb 發表於 16-9-5 19:14
send cut from 先比到靚offer

Thx 我呢兩日即去做先

子爵府

我send完cut form,跟住佢打嚟,$128,500mb+電話線+my tv super

男爵府

emaine 發表於 16-9-5 20:47
我send完cut form,跟住佢打嚟,$128,500mb+電話線+my tv super

我1號send 左cut form,3號打裡對左資料,話100m最平148喔,我話太貴,不續住,今日上網看自動續約由148變276,即轉裝pccw

男爵府

熱血勳章

我一開始已offer$148,仲話個家居電話唔裝既話就只收128

首頁

尾頁

跳至