自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

衝動, 個女網民好慘, 我諗已經被人起晒底和欺凌!

https://www.hk01.com/article/960553?utm_source=01articlecopy&;utm_medium=referral

MIRROR成員姜濤早前出席活動時獻唱唱《蒙著嘴說愛你》的片段在網上流傳,不少人在該片段下留言直指他是咪咀,此事引起網民熱烈討論了幾日,至今仍未平息。而姜濤昨晚(10日)終於忍不住在IG限時動態上連發三張圖,開腔對網民的負評作出回應,寫道:「抱歉真的忍不了」。他更連環截圖開名反擊某網民的負評,結果卻惹來「網絡公審」的指控!

姜濤轉發完自己回覆反擊網民的截圖後,又於IG story繼續鬧爆該名女網民表示:「無意中看到,這個評論真的很諷刺。常在IG分享關於精神健康資訊的人,嘴裡卻在說著傷害別人的話。你真的可以不喜歡,但請不要用你的主觀臆測,去傳播沒有被證實的事。我不喜歡這個社會上去幫別人解決精神健康問題的人,自己卻做著傷害別人的事。」姜濤瘋狂狙擊該名女網民,甚至post了該女網民的自拍照,可見他真的很嬲。

不過他在今日11時多就出post為事件道歉,並向該名被他鬧爆的女網民道歉。

大宅

mickeyeva 發表於 23-11-11 12:41
衝動, 個女網民好慘, 我諗已經被人起晒底和欺凌!

應該報警

mickeyeva    發表於 23-11-11 12:43

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

一邊話按鍵可以傷人, 自己做得更甚
放下自在

珍珠宮

佢咁既款,不如退圈去睇醫生
遲早連其他姜糖都無埋
今朝睇,有人話個女仔本身都係姜糖來

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

早知今日。。。。
衝動。。。。
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

賤格 咩人品好善良,我呸!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個女網民真係慘,應該去報警

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

本尊自己帶頭點人名, 佢班粉仲唔湧去搞人咩!!話鍵盤傷人, 佢自己咪又做緊!

公爵府

hashtag影視迷勳章

yurijm 發表於 23-11-11 12:44
佢咁既款,不如退圈去睇醫生
遲早連其他姜糖都無埋
今朝睇,有人話個女仔本身都係姜糖來

佢應該帶埋佢d姜糖一齊去睇醫生

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔明咩玩法,公開post,公開回,應該無問題架

人地起佢底,係人地既問題

hungng    發表於 23-11-11 14:34

公爵府

下半段,把我們改成我。。。唔好又係度高高在上教世人,搞掂自己先。咁先係真誠道歉

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

不過如果係自己既粉絲,唔理係真粉定假粉,代粉道歉都應該既

公爵府

hashtag影視迷勳章

乖寶寶布布 發表於 23-11-11 12:45
賤格 咩人品好善良,我呸!

又少咗一個優點,好似只剩下孝順。

三國1    發表於 23-11-11 14:28

侯爵府

goo_littlebb 發表於 23-11-11 12:45
本尊自己帶頭點人名, 佢班粉仲唔湧去搞人咩!!話鍵盤傷人, 佢自己咪又做緊!
...

仲貼埋人哋張相, 係咪可以報警?
身為公眾人物網絡起底發起欺凌, 簡直癡晒線, 仲成世界

男爵府

2024年龍年勳章

如果道歉有用的話

伯爵府

佢初出道時其實對佢都無乜感覺,但佢啲粉絲愈來愈癲,佢又愈來愈神神化化,明明普普通通一個藝人,竟然捧到話世一,不思進取,依家真係幾反感。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

痴線,網暴完起完底一句道歉來當事,賤到!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

都冇講點負責
總有離別的時候

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

naicha 發表於 23-11-11 12:49
仲貼埋人哋張相, 係咪可以報警?
身為公眾人物網絡起底發起欺凌, 簡直癡晒線, 仲成世界

咪係,未見過一個公眾人物咁賤咁無品

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 23-11-11 12:47
唔明咩玩法,公開post,公開回,應該無問題架

人地起佢底,係人地既問題

佢有個好快del既story係po人地大頭相
入面仲有link的,係傳送門
方便啲人一click就直接搵到人地了
名都唔洗自己打
成班姜糖即時入去留言
個story雖然快del,但仲可以周圍傳
如果真係講乜起底罪,第一源頭應該係姜

首頁
12345...8

尾頁