自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

jump.jump  睇落佢無HARM到你。。。你眼紅?  發表於 13-6-14 10:54

大宅

好奇

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆:你地有無呢D 女性朋友 過甘的生活?

或者她中左六合彩

大宅

cloudwingwing 發表於 13-6-14 00:09
或者她中左六合彩

無聼講過?但就話自己BF 對她好 個BF 沒有現過身

KarenChris  咁一係做人二奶,比人包LOR~~!  發表於 13-6-14 09:58

子爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

刺探別人私隱,為何呢?

偷懶喵星人    發表於 13-6-14 16:10

大宅

heiyau88 發表於 13-6-14 00:10
刺探別人私隱,為何呢?

只不過太過覺得有D 問題 但不敢肯定

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

silent_audrey 發表於 13-6-14 00:02
我認識一個女仔 不太熟 大約26 嵗左右 以前在紐西蘭讀過一兩年ART 學歷好般 無身材 化妝扮韓妹 打埋高鼻針 10 幾嵗開始做PROMOTION GIRL 但是不起眼 不紅個種
回到HK 后 無點做過野 多數都是FREELANCE 幫人化妝 醫學美容CLINIC 接待員
有時就少少MODELLING
她家境好一般 父母離異 但是好奇怪

她可以成日去旅行 例如NYC 中東 日本 歐洲 好多名牌 次次都是BUSINESS CLASS 加埋住貴酒店兼係套房
次次就話陪男友公幹 自己就觀光同SHOPPING(話自己男友做Private Equity 的竹升仔 30嵗都沒有)但FB 的相就從來無男友個樣。
有次去NYC 坐買HELICOPTER 不停SHOPPING

后來話自己做ADMIN 男友介紹她去D 本地金融公司做 但成日可以做做下去旅遊

自己之前名鑄 話是朋友好平租比她 1萬左右 後來搬屋就搬左類似SERVICED APARTMENT 個類

我是好奇 她是好名比有米年輕男友照顧 定係其他因素?男友做Private Equity 可以幫次次比埋BUSINESS CLASS。 JM 們 你們有無認識的人甘?

其他朋友個個學歷高 樣子好 打份工 都是二三萬一個月 但她條件一般 可以甘富 不用做甘?

好奇她點樣可以甘? 做過MODEL或者呢行的人,有無認識一個叫HEXLxN MXI?
除左紅色地方唔似,其他地方一樣...如果唔係我一定以為是同一人mouth:一樣係冇樣冇身材!一樣係之前住貴樓"完方",而家住"王甘"SERVICED APARTMENT...一樣又係話有個有錢男友,周圍去但fb相永冇男友個樣!

禁止訪問

大宅

回覆 yan511229 的帖子

你PM 我 大家CONFIRM 下

珍珠宮

silent_audrey 發表於 13-6-14 00:02
我認識一個女仔 不太熟 大約26 嵗左右 以前在紐西蘭讀過一兩年ART 學歷好般 無身材 化妝扮韓妹 打埋高鼻針 ...

咁又點呢?!

大把人學歷高有10幾萬1個月, 有咩咁出奇!

佢男友鍾意照顧佢咪得law!

先語bb夠係咁la! 你仲要寫人地名, 好無謂 law!

sumaggie101  開名又衰D, 有仇????????????????????????????  發表於 13-6-14 14:12

伯爵府

Er…你講既上一part我都有d似嫁,不過我父母很好,而我亦常去旅行但係平民版,人地都各得我唔洗做有樓住,一層收租一層住……我c6都仲有5年先30,我個case就想話……其實有d事唔好睇表面,我都成日俾人話唔洗做,其實日日都做耶,只係不是打工仔d人就各得唔洗做~~但你個朋友禁high class~~~會唔會佢同bf投資好? 我都曾經入過金融個到做過跑數個d,真係成個team好多機會去d好豪既trip

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我認識一個女仔+不太熟+大約26+嵗左右+以前

原帖由 silent_audrey 於 13-06-14 發表
我認識一個女仔 不太熟 大約26 嵗左右 以前在紐西蘭讀過一兩年ART 學歷好般 無身材 化妝扮韓妹 打埋高鼻針 ...
有D 男人唔鍾意上鏡,又或者唔鍾意俾人知去旅行,際遇既野係命水黎既。既然你都話唔熟,點會俾你知咁多呢!

silent_audrey  我跟她不熟 連同她熟的 都沒有見過她BF 成日就話他飛飛飛  發表於 13-6-14 00:28

子爵府

就算比人包又點呢?關你咩事

珍珠宮

講到底,你都係想知佢係咪比人包養緊JEI~

silent_audrey  好想知道  發表於 13-6-14 00:27

伯爵府

引用:Er…你講既上一part我都有d似嫁,不過我父

原帖由 conniebebe 於 13-06-14 發表
Er…你講既上一part我都有d似嫁,不過我父母很好,而我亦常去旅行但係平民版,人地都各 ...
不過我地捱層樓真係慳得就慳嫁~~但唔會有幾慳幾慳都擺上fb啦,梗係有得玩有得食先擺fb俾人知嫁啦~做耶幾辛苦幾忙又好少講,而且忙起上黎都唔上fb啦~所以成日有好多無聊無知既人以為我地真係唔洗做囉~

大宅

回覆 conniebebe 的帖子

就係 所以一直不敢估她比人包
工作成日要同班有錢人打關係 但有D 熟的同我講
有錢仔有部分都不會甘玩女玩到甘豪
不會出公數 或者叫自己MODEL 女友學下做生意

呢個女仔 如果不學下多D 技能 他日無富貴生活 她話好難過日子
大家個個都不敢出聲。

珍珠宮

親子王國15週年勳章

事不關己.己不勞心

808280    發表於 13-6-14 14:47

大宅

好明顯有陪老闆la,甘都要問

伯爵府

引用:回覆+conniebebe+的帖子就係+所以一直不敢

原帖由 silent_audrey 於 13-06-14 發表
回覆 conniebebe 的帖子

就係 所以一直不敢估她比人包
佢都識make up呀?有art 底,應該都幾好搵嫁喎,唔好睇少呢d行業

silent_audrey  但是她無做呢D 以前都是一年都是接兩三單  發表於 13-6-14 00:30

首頁

尾頁

跳至