自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如题,點算!

大宅

回覆:Passport 十二月到期,不過下星期四飛!

不是要半年期限咩??

複式洋房

即刻去做快証,一日攪店!

大宅

應該唔得了!由出發日子計要半年或以上有效期

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

快證, 都唔一定俾做架, 要主任決定架咋

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

宜家無快證做啦,除非紅白二事,商務、旅遊都唔接受

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

去邊? 未必到到都要半年期

男爵府

引用:快證,+都唔一定俾做架,+要主任決定架咋

原帖由 good_pig 於 13-07-18 發表
快證, 都唔一定俾做架, 要主任決定架咋
點先可以做到呢?唔該。

男爵府

引用:去邊?+未必到到都要半年期 +

原帖由 TMC3012 於 13-07-18 發表
去邊? 未必到到都要半年期
我去Bangkok , 要半年期。

男爵府

引用:宜家無快證做啦,除非紅白二事,商務、旅遊

原帖由 蘇樂B 於 13-07-18 發表
宜家無快證做啦,除非紅白二事,商務、旅遊都唔接受
咁點算!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

一定要半年或以上有效期
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

回覆:OPKOJO 的帖子

睇下去邊?試過臨出trip前先發覺得返3個月有效期,要去泰國新加坡同日本,好彩出入境都無問題,不過都驚驚咗一排

珊瑚宮

2024年龍年勳章

我老公6月29去整,都要7月16先有得拎

ferrari2007  快極都要半個月  發表於 13-7-22 23:14

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

anju 發表於 13-7-18 22:21
點先可以做到呢?唔該。
我上次做左即日..

case 係, 唔知點解舊passport d 字甩左, 我係遲左一班機先走o既...

但係如果係自知過期, 又之前唔去整, 佢未必ok...當然你可以求下情

男爵府

引用:睇下去邊?試過臨出trip前先發覺得返3個月

原帖由 minna-no 於 13-07-18 發表
睇下去邊?試過臨出trip前先發覺得返3個月有效期,要去泰國新加坡同日本,好彩出入境都無問題,不過都驚驚 ...
Thanks! 咁禾都試吓la! 請問係幾耐之前既事?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+蘇樂B+於+13-07-18+發表宜家

原帖由 anju 於 13-07-18 發表
咁點算!
你有無BNO?就算過咗期,只要你曾經擁有BNO都可以即刻申請返,帶埋機票之類一個工作天就可以比錢搞個一次性出境Passport,但價錢貴做急證加新passport total要2千幾,我老公就係人辦,last year出發前三日先發覺本特區護照只有唔夠2個月有效期,好彩曾經有BNO但唔見咗,第2朝即刻去police station報失,拎埋報失紙去英國領事館搞,最後出發前一日就有得拎

不過錢解決到就唔係問題,最緊要一家人可以開心如期出發

adaleung0716  想問如唔見左個POLICE會唔會問你幾時唔見,因我都唔見左好耐但現在想去拿,  發表於 13-7-22 23:27

男爵府

回覆:蘇樂B 的帖子

Thanks!

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+minna-no+於+13-07-18+發表睇

原帖由 anju 於 13-07-18 發表
Thanks! 咁禾都試吓la! 請問係幾耐之前既事?
今年,幾個月前

寶石宮

anju 發表於 13-7-18 22:21
點先可以做到呢?唔該。
拎埋機票, 行程呢D 咋.....不過都係唔一定做埋你

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同事衰過,一家大細扁晒咀搏同情,三日出到(記住吾一定肯做),仲有,請預備6am去排隊拎籌

首頁

尾頁

跳至