婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

以前見到d post 6299成日話我B似自己個仔 或者男家是但一個親戚 但點都唔會講BB似媽咪 個陣都無為意 覺得都傻既 唔係似爸爸就似媽媽架啦 點知而家個仔越大越似我 佢地就話佢越大越似自己喎 又話阿B個鼻靚(但其實一出世個鼻就似我)但就從來無話過似我 唉 有無人明白 ? 琴晚佢地拎返我老公BB d相出黎再睇 其實真係唔再似我老公啦 99成日當阿B係自己個仔咁 話d動靜一樣喎 經常懷念過去...

大宅

回覆:BB點似都唔會似我

好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定律。。

小瑩與小熊    發表於 13-9-18 13:32
小瑩與小熊    發表於 13-9-18 13:32
ccw1830  講得岩!!  發表於 13-9-3 15:03
lina9316    發表於 13-9-3 11:33

大宅

算啦。 我大仔岩岩10 歲同我 11-2 歲時係一樣樣。 有相為証。男家都話冇忽似我啦。

大宅

算啦
你咪俾佢地口頭上攞彩囉:;pppp:
個B係你嘅

男爵府

算啦,你由得佢哋活在幻想中啦

hfnyd  good saying  發表於 13-9-3 14:38

珍珠宮

引用:算啦。+我大仔岩岩10+歲同我+11-2+歲時係一

原帖由 ling00 於 13-09-02 發表
算啦。 我大仔岩岩10 歲同我 11-2 歲時係一樣樣。 有相為証。男家都話冇忽似我啦。

...
查實咩原因 唔明 起碼我媽咪唔會咁 覺得阿嫂個b似佢兩公婆

大宅

回覆 namnamnamlolo 的帖子

我62同姑仔又係係都要話我阿b似老公細個,攪到老公成日自我淘醉認為阿b似自己,點知62揾左張老公嘅bb相出,老公睇完好無隱,根本無一part同阿b似,62仲要攪笑話呢張差喲,另一張好似㗎但阿b根本係似我多喲,尤其對眼,個個都話似我連62同姑仔老公都忍唔住咁講,話阿b對眼似足我,咁就已經無可能似老公啦

珍珠宮

namnamnamlolo 發表於 13-9-2 22:12
99成日當阿B係自己個仔咁 話d動靜一樣喎 經常懷念過去
話阿 b 似老公咪好囉!我 99 都係話我仔似佢仔,but 係 *大* 仔,即係我大伯。我仔玩 lego 又話似阿伯,玩車仔又話似阿伯,話佢大仔細個都鍾意喎。你話係咪 crazy!你不如話似隔離屋陳師奶個仔!男仔細個唔玩車唔玩 lego 唔通玩 barbie 咩
講到我老公 & 佢 d 兄嫂都唔抵得話似我多 d,99 都仲要咁講!

falalala    發表於 13-10-4 04:10

大宅

回覆:namnamnamlolo 的帖子

我個力女好争氣,連岀世時唯一似爸爸嘅卷毛被我在佢八個月時剃光頭之後都变返直,而且左邊啲頭髮翘岀来都係十足十似我所以男家啲人逼住承認個女似我都唔到佢哋唔認了~十個人有十個見到我女都話:同妈咪一個餅印喎

falalala    發表於 13-10-4 04:10

大宅

引用:好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定

原帖由 mavisingi 於 13-09-02 發表

大宅

我從來無理佢地,公道自在人心。有時我仲會話,其實我生到两個bb咁似你地男家,係咪新年利是要包大封d俾我

大宅

我從來無理佢地,公道自在人心。有時我仲會話,其實我生到两個bb咁似你地男家,係咪新年利是要包大封d俾我

禁止訪問

男爵府

回覆:mavisingi 的帖子

男爵府

引用:好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定

原帖由 mavisingi 於 13-09-02 發表
同意!我老豆都係咁

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

公爵府

引用:以前見到d+post+6299成日話我B似自己個仔+

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-02 發表
以前見到d post 6299成日話我B似自己個仔 或者男家是但一個親戚 但點都唔會講BB似媽咪 個陣都無為意 覺得都 ...
其實向好方面想,佢都係重視你bb我生大女第一曰奶奶來醫院看bb,佢望一眼bb,雖戴著口罩,但仍看出佢冷漠的咀臉佢接住就搖搖頭話,個BB一d男家的樣都無,全是外家的樣:;pppp:我當下都呆左

禁止訪問

伯爵府

引用:以前見到d+post+6299成日話我B似自己個仔+

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-02 發表
以前見到d post 6299成日話我B似自己個仔 或者男家是但一個親戚 但點都唔會講BB似媽咪 個陣都無為意 覺得都 ...
個個都有妄想症!!

大宅

我99由阿b出世到依家十一個月都無話似我啦,佢d親戚都係話似我老公?!但我d朋友親戚就話似到我十足十添啦,其實我都覺得阿b似足我架,餅印甘,無奈男家唔覺得似囉

洋房

引用:我從來無理佢地,公道自在人心。有時我仲會

原帖由 yokichow 於 13-09-02 發表
我從來無理佢地,公道自在人心。有時我仲會話,其實我生到两個bb咁似你地男家,係咪新年利是要包大封d俾我: ...

我個女似足我,62、99不能否認。最攪笑係62見到阿囡張相,係都要話阿囡隻耳仔似老公,但其實都係似我!
不過我無更正佢,佢鐘意話似咪似囉,佢講咗又唔會變嘅,如果得,我都想呀。老公鼻高我鼻唔高,阿囡個鼻似我,如果講下就可以變,唔該講多D
不過好彩阿囡都幾可愛!

首頁
12345...6

尾頁

跳至