潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

去ITALY, 諗緊去唔去Florence 個 The Mall Outlet, 場內Prada 同Balenciaga 多野賣嗎? 值唔值得去?
有冇JM可以SHARE下! Thanks!

別墅

回覆:marblecake88 的帖子

the mall 的Prada 可以去,但巴黎世家就麻麻,反而Gucci 勁多款又平(不過我不太鍾意所以無買),Burberry 可以睇下啲大褸,都ok.

大宅

引用:去ITALY,+諗緊去唔去Florence+個+The+Mall+

原帖由 marblecake88 於 13-10-17 發表
去ITALY, 諗緊去唔去Florence 個 The Mall Outlet, 場內Prada 同Balenciaga 多野賣嗎? 值唔值得去?:yummy ...
prada 同miumiu 都幾多野睇架

禁止訪問

男爵府

引用:the+mall+的Prada+可以去,但巴黎世家就麻

原帖由 chloeBB0613 於 13-10-17 發表
the mall 的Prada 可以去,但巴黎世家就麻麻,反而Gucci 勁多款又平(不過我不太鍾意所以無買),Burberry ...
我對Gucci 都麻麻地不過buberry 大褸都幾吸引
你有冇買到D乜?

公爵府

回覆:Florence The Mall Outlet

個人認為值得去

男爵府

瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

我月底去都ITALY

但淨係打算去the space算LA, 主力Prada & MIUMIU, 希望到時有收獲

Have a nice trip

禁止訪問

引用:我月底去都ITALY但淨係打算去the+space算LA

男爵府

missstrawberry 發表於 13-10-17 10:35
我都月底去喎!space好似好隔涉,你打算點去?
我CHECK 過都係BY 火車再BY TAXI

我2/11去呀, 你幾號去呀

FIRENZE S. M. NOVELLA --> MONTEVARCHI-TERRANUOVA
2-Nov-13
09:22 - 10:21
Regionale - 11655
$5.8一個
Taxi $24一程

禁止訪問

引用:Quote:missstrawberry+發表於+13-10-17+10:

男爵府

missstrawberry 發表於 13-10-17 11:13
我27/10出發呀!你2/11去space 定2/11去意大利?
我一個女仔唔敢自己搭的士~見shuttle又要等好耐,所以幾次 ...
我都係27/10出發, 先去PARIS2/11 果日已經Firenze, 早上會去the space

公爵府

引用:我月底去都ITALY但淨係打算去the+space算LA

原帖由 wyan16 於 13-10-17 發表
我月底去都ITALY

但淨係打算去the space算LA, 主力Prada & MIUMIU, 希望到時有收獲
but there is a big Prada store in The Mall nowadays
not only Gucci but also Dior

男爵府

snoopypy 發表於 13-10-17 12:52
but there is a big Prada store in The Mall nowadays
not only Gucci but also Dior:qui ...

驚荷包守唔住BTW, 想問下知唔知退稅係咪機場最方便? 我羅馬走! THX!

男爵府

wyan16 發表於 13-10-17 10:31
我月底去都ITALY

Thx! You too! 盡興加滿載而歸!

侯爵府

回覆:Florence The Mall Outlet

Prada好大間,但我唔like,所以無買野。balenciaga無city, part time, etc 潮款,得d唔興嘅款。 反而ferragamo鞋有多款多色多碼,另外絲巾都好多款。

仲有最surprise係bv, 多款多色。但唔好揾中國男sa (唔知仲喺唔喺到做),勁衰,只招呼佢d同胞。有個袋俾人hold咗喺cashier,問佢有無新,佢check都無check就話無。反而有個意大利男sa(矮矮嘅),勁好人,入去攞哂所以色出黎俾我試。仲俾advice, 我覺得自己喺boutique shopping緊,唔係喺outlet囉。

男爵府

montea 發表於 13-10-17 14:01
Prada好大間,但我唔like,所以無買野。balenciaga無city, part time, etc 潮款,得d唔興嘅款。 反而ferrag ...
Oh! Thanks very much for your advice! BV都好, 約有幾多折? thx!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

引用:Quote:montea+發表於+13-10-17+14:01+Prada

原帖由 marblecake88 於 13-10-17 發表
Oh! Thanks very much for your advice! BV都好, 約有幾多折? thx!
你可以睇番我d舊post, 我買咗個中大size嘅袋都係euro7xx

侯爵府

引用:Quote:montea+發表於+13-10-17+14:01+Prada

原帖由 missstrawberry 於 13-10-17 發表
點解我次次去ferragamo都得勁大同勁細碼?
我size38,可能係屬於勁大類別

首頁

尾頁

跳至