自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

金金人 發表於 18-7-22 18:25
係囉。。。入住請敲門其實個節目又無講鬼故,又乜都睇唔到
...

我見好多人話驚所以去睇左兩集,我都覺得自己大胆左 以前會揞眼,而家好似冇感覺咁

子爵府

回覆樓主

係咪有陰陽眼既人先睇到?咩都睇唔到。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

金金人 發表於 18-7-22 18:32
係咪有陰陽眼既人先睇到?咩都睇唔到。。。

應該有陰陽眼或者時運低嘅人都會睇到。
你講乜嘢都睇唔到,係入住請敲門定係潘紹聰嗰個??

入住請敲門,我睇咗四集,淨係星期一冇睇。 星期三個男仔嗰集,去咗一間酒店係鏡反映到好似有嘢攤咗喺度,其他post有人都見到。
而潘紹聰星期五嗰集,幅相影到,應該就係人都見到
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-22 18:37
應該有陰陽眼或者時運低嘅人都會睇到。
你講乜嘢都睇唔到,係入住請敲門定係潘紹聰嗰個??

入住請敲門咩都睇唔到啊,
另外個套未睇

男爵府

回覆樓主

朋友有陰陽眼,睇咗兩集都話乜都無,仲睇到瞌眼瞓。
我是一隻大草蚊

子爵府

回覆樓主

好假⋯⋯⋯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ChoMan 發表於 18-7-23 02:52
朋友有陰陽眼,睇咗兩集都話乜都無,仲睇到瞌眼瞓。

今晚都有。咁你朋友可能會覺得好悶,叫佢唔好再睇

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-22 18:26
咁你睇多一次。係個肥仔(有陰陽眼嗰個)講先,話佢搭港鐵見到有個阿婆喺對面嗰個玻璃度,但身邊無嘅
跟住潘 ...
睇左啦, 但張相亞婆隔嚟有個女人僕住响佢膊頭, 到底係倒影定真係影到呢

侯爵府

blackberry 發表於 18-7-23 12:57
睇左啦, 但張相亞婆隔嚟有個女人僕住响佢膊頭, 到底係倒影定真係影到呢
...

係囉! 咁即係亞婆係?定兩個都係

寶石宮

blackberry 發表於 18-7-23 12:57
...

我只見到亞婆,仲有女人???
前面對情侶影到亞婆

寶石宮

kkvicky 發表於 18-7-23 13:42
係囉! 咁即係亞婆係?定兩個都係?

話亞婆係 ,現場無亞婆

侯爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-23 14:27
話亞婆係 ,現場無亞婆

吓! 但我見到有個女人埃住亞婆個膊頭喎

寶石宮

kkvicky 發表於 18-7-23 15:33
吓! 但我見到有個女人埃住亞婆個膊頭喎

我淨係見到阿婆同埋前面嗰對情侶。
唔出奇。潘紹聰話<入住請敲門>見到有鬼喺酒店,早幾日有人post出嚟,我睇到有。好多人都話睇唔到

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

魚兒小寶貝 發表於 18-7-21 11:39
有冇睇韓國既瘋人院遂個捉?唔算好驚,但幾好睇

thanks

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-18 22:25
如題

男主角好令仔

寶石宮

lam133 發表於 18-7-23 17:32
男主角好令仔

入住請敲門男主角??

洋房

就算有陰陽眼隔住電視都睇到嫁咩?

寶石宮

Kevindog1906 發表於 18-7-23 17:37
就算有陰陽眼隔住電視都睇到嫁咩?

我九成都睇唔到,有啲人就話睇到佢隔住個mon都睇到

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-23 17:35
入住請敲門男主角??

主持

寶石宮

lam133 發表於 18-7-23 17:59
主持

都ok、 今晚再睇再支持

首頁

尾頁

跳至