自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

C6上裝搵曬相比佢。佢跟單照執都錯咁我認命

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

睇下去買咩,去超市老公去,去街市一定係我去。

侯爵府

回覆樓主:

我淨係諗, 放一個落街唔係問題, 其實仲有咩舖開比我地選擇?

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

angelheart 發表於 22-3-7 11:52
趁仲有時間。訓練豬隊友,攞張蔬菜水果圖出来,有樣有字,玩字咭咁訓練
...

好有畫面,不過,有D人望住幅圖都分唔到蒽,蒜,韮菜

子爵府

EstrellaDamm 發表於 22-3-7 16:05
費事煩,自己去買,頂多出多幾次。我又唔太擔心出街。

佢買一樣嘢,要影十張相send嚟畀我揀。成個 shoppi ...

我老公又係買樣野都影几張相問我,仲煩過我自己去
唔知亞女幾時先會叮一聲

男爵府

買樣野打幾十個電話問 !可以問足一粒鐘 !返黎吾岩心水又家吵屋閉吾知可以點

伯爵府

teresayan07 發表於 22-3-7 12:37
盡量網購
買唔到既野就姐姐去買

到時未必有人返工送貨

象牙宮

bbsonyy 發表於 22-3-7 11:39
為減少出行次數, 每次都會買多d

派c6去,大力d, 但怕佢買錯

帶車仔
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至