跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 青衣區邊間幼稚園較好?

有無人知保良局田家炳好無呢?d課程係點?囡囡收了讀上午班! 有無mami既小朋友都係報左呢間呢?

子爵府

HI

塋塋讀保良局田家炳呀, 都幾好呀, 我都想比我仔仔讀保良局田家炳,不過我老公唔LIKE, 依家都開始睇緊D K1, EG,, 學之園, 宏福, 聖多默等..., 都唔知點好....塋塋依家係邊度讀N1呀, N1 好似要12個大就報, 係咪咖, 我想比BB 返半日,快D講我知啦....
cherry_k 寫道:
有無人知保良局田家炳好無呢?d課程係點?囡囡收了讀上午班! 有無mami既小朋友都係報左呢間呢?

大宅

y&c_224:
卓思半日係18xx,
我囡囡都報左卓思.

子爵府

yp:

點解你老公唔like田家炳呀?
瑩瑩e+無返n1呀,之前返左覺得唔係幾好所以無讀啦!
係咪要12個月大就報我唔知喎,不過n1就要足2歲先會收囉!

該用戶已被刪除

大宅

y&c:
sorry,沒講清楚,卓思係k1半日18xx,我個時interview miss係咁講架.

洋房

有冇你知英基國際好唔好??
該用戶已被刪除

男爵府

你地睇完學之園open day覺得點呀? 掂唔掂?

首頁

尾頁

跳至