心聲留言

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bobonico 發表於 11-5-17 09:24
我用乜野語言串佢好? 好都唔會明. 不過我同c6 roll our eyes, 去show 比佢知佢有幾蠢!!!

我mammy 話佢一 ...

咁個女人睇到你地咁有乜反應?
點解你老公仲咁好去探佢既。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bobonico 發表於 11-5-17 09:25
我成日都cook dinner! 不過唔係食飯咋!!!
你當我咁懶!!

我咪話你好少煮”飯”囉!
你先唔懶呀,成日整咁多蛋糕。

好呀,你開新啦!係咪要叫版主封左呢個佢架?

你開左叫我喎。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

stkyo 發表於 11-5-17 09:36
我咪話你好少煮”飯”囉!
你先唔懶呀,成日整咁多蛋糕。

你係樓主喎!! 你開啦, 比0個2分係啦

你開左part 2, 版主自然會lock

水晶宮

開左新記得話我知,我生細女佢話麻醉師可能黎到我都生得,咁我又痛喎,咁問我打唔打止痛針,咁諗住好過無,點知打完都無料到!

首頁

尾頁

跳至