夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 芙天芙地---芙妹俱樂部

me2
elf 寫道:
禾次次一見到阿4係 no. 469就爽笑!!!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

go to putonghua ah
WINNIEYIP 寫道:
梗怏閃 :-( :-( :-( 流著淚say bye [quote]
3littlepigs 寫道:
閃啦~~88 :mrgreen:
[/quote]

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

侯爵府

469=男人四十=(男人)老狗
tabobb 寫道:
典解有no.469既?

子爵府

你唔記得禾是狗仔隊尼架^i^小心比禾影到呀^i^好多明星就是禁死是禾手上喇!!!
WINNIEYIP 寫道:
美勞你梗勁既,有哂d粉絲 no[size=xx-large]勁!!!!!

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

[size=xx-large]去心聲啦喂!!

公爵府

哎呀~~成日唔記得有狗只隊響樹天[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/08/31/131435.gif[/img]

侯爵府

搬左去心聲果邊啦!! 去啦!!!

水晶宮

[size=medium]咁呢個竇係咪唔愛喇..
elf 寫道:
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

侯爵府

係呀, 版主話4月30日會鎖topic 呀!!橫豎都夠2千啦, 咪搬豆囉!!!
男人四十 寫道:
[size=medium]咁呢個竇係咪唔愛喇..
[quote]
elf 寫道:
[/quote]

大宅

侯爵府

吉ma,

去心聲果邊啦!!!
臭吉媽咪 寫道:

首頁

尾頁

跳至