心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 一齊來---芙心自問!!

[size=x-large]阿四你今次係講咁多野以黎最岩聽架喇~~[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/10/28/112111.gif[/img][quote]
男人四十 寫道:
[size=small]其實如果未結婚呢..就乜

珍珠宮

hihi~~~

侯爵府

如果我好似你咁同芙佬講一次, 佢都會係放手果個, 而且佢亦都唔會問我原因, 因為佢已經assign好哂我離開佢既原因...講到底, 佢都仍然覺得大家有gap.... [quote]
魚生 寫道:
好彩大家wing wing地,希望佢唔會記得,事實上,好多野佢都唔係好記得嫁!
其實我咁同佢講,係因為佢咁耐都無話過會結婚,如果有人肯做呢個位置

水晶宮

[size=small]雲尼..係

今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

如果我將所有野都講哂出來(其實數得出既都唔方係好野)....佢就會全部野都對號入座......佢口中既"fair"就會應驗左.........佢成日都覺得我識左佢, 我好似抹煞左自己搵到另一個更好既機會..[quote]
男人四十 寫道:
[size=small]其實如果未結婚呢..就乜

侯爵府

係囉, 感情既野冇得控制, 係有就係有, 鬼唔知識個高大令仔有型有錢既好咩..世事邊有咁完美架?!

個個男人都會去諗結婚既問題, 但分別就在於佢地點樣去實行...有d就好似魚佬芙佬咁, 迫虎跳牆, 寧願玉石俱焚......佢地唔係冇顧慮, 係唔識點樣將顧慮變成考慮, 唔去解決就一味拖字訣.....作為佢地女朋友, 其實係好辛苦架:cry:[quote]
魚生 寫道:
賣魚佬,呢

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

我真係覺得魚佬同芙佬好似呀...

芙佬既自己知自己事, 咪又係講來講去都認為自己唔會係一個好老公, 佢俾唔到幸福我....佢心目中既幸福, 係我唔洗同佢一齊捱....生活上既大小佢都要fulfil到...但係我既信念入面, 我冇諗過係咁架.....

我都唔知芙佬想點架.....佢一時好似午夜夢迴咁, 又叫我唔好唔理佢掉低佢, 一時又叫我唔好認定佢, 呢頭話結婚, 果頭又話早結婚唔好.....橡筋拉得多都會斷啦, 我有時真係唔知佢想點架........有錯佢會認會去改, 但一切都要我先去忍。我成日都同佢講, 話有好多野諗清楚d先做係好d, 但佢永遠就123 urge我去做.....我唔去做佢就話我收收埋埋....

試問如果每一次佢野蠻既時候我都先發制人嬲佢, 佢仲點會有機會calm down去反醒自己有錯, 知道去改?! 每一次我都係先沉默, 我唔出聲佢唔敢發爛, 佢靜落來就會知道錯....[quote]
魚生 寫道:
我同佢其實係相處得好好,佢

侯爵府

佢就係覺得某程度上佢唔值得我為左佢犧牲太多, 所以佢會有放啤既表現........佢心入面真正想點我唔清楚, 但佢俾我既感覺, 就係佢想我可以幸福, 但令我幸福果個人未必係佢, 所以佢叫我唔好認定佢......但同時, 佢又唔怕我離開, 又怕一旦我離開左但又唔幸福既話, 佢就做左罪人.......無形中, 我就好似變左風箏咁, 俾人扯下放下![quote]
魚生 寫道:
咁如果佢覺得你同佢一齊咁大犧牲,佢應該更加珍惜你,對你好

侯爵府

化...過左2千天!!

珊瑚宮

芙妹,
禾溫曬豬啦.........
不過巧長呀......... :mrgreen: :mrgreen:
lee難友真係幾難攪呀,一個無咩信心啲難淫,
係難淫之中最煩,因為佢信唔過身邊啲淫,
覺得自己係害咗人(身邊啲累淫)
而家得一個方法,就係要lee巧辛苦比多啲信心,
令佢覺得唔係一個差啲淫,但係,一定唔係短時間可以攪得掂,
因為我都用咗6年時間,禾老公先叫做覺得唔係害咗我

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

咁禾c6都無諗過禾可以唔洗捱,不過佢啲轉變係細細龍出雷後先變得巧,連同禾屋企個bin佢都巧努力做好啲,令禾屋企唔灰化禾同c6一起後都未有好日子過...........
其實我最初同c6一齊,禾都唔知可以同到佢幾耐,因為禾同佢長大啲環境唔同,禾都試過巧灰,不過經過禾同佢啲努力後,而家大家都灰講下老咗之後灰點,灰點,天完後,真係灰巧開針,
因為大定都想維持好啲,唔會好似最初節分個時咁,係唔係都化分開

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

去新屋啦!!!

首頁

尾頁

跳至