自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本來都未必想入呢個post,以為有好多人鬧就唔想睇,估唔到呢個post咁正常

其實我都唔明點解呢度jm成日攻擊佢哋,同埋我想講mirror唔係佢地唸既顔色囉。
不過算了佢哋已經失去理智,所以有時都冇入到啲Post睇。

希望呢度某啲Jm早日醒覺,唔好成為佢哋口中果類一日到黑都在鬧都在不滿的人

伯爵府

估唔到呢度有咁多鏡粉聚頭
剛睇到個長老級會員話喜見開始有品牌用運動拍廣告,做代言人。即刻有留言話好過搵「人妖」「厚粉男」等(類似呢啲啦,唔想記住)。
好端端的一個帖,都要踩下..
算數,以後見到呢啲留言即走

大宅

asa2012 發表於 21-10-16 18:22
剛睇到個長老級會員話喜見開始有品牌用運動拍廣告,做代言人。 ...
我都見到
好地地都要騎劫人地個post
我好支持香港運動員,齊齊有廣告就好啦!

男爵府

剛睇到個長老級會員話喜見開始有品牌用運動拍廣告,做代言人。 ...

呢度有d會員仲要話係鏡粉差所以先憎鏡,就算係都唔使把口咁毒,跟住就會話鏡粉好惡唔俾人唔鍾意

呢個係難得正常關於mirror嘅公海post

大宅

nancy29 發表於 21-10-16 18:31
呢度有d會員仲要話係鏡粉差所以先憎鏡,就算係都唔使把口咁毒,跟住就會話鏡粉好惡唔俾人唔鍾意
...

佢地仲惡,唔俾人鍾意之餘, 仲要咒罵人

男爵府

其實成日發放假消息, 咒罵,惡意中傷,有冇得同板主投訴?
依家成日踩既個post太多,板主係咪應該正視吓

男爵府

Mami_08 發表於 21-10-16 19:03
依家成日踩既個post太多,板主係咪應該正視吓 ...

絕對同意

子爵府

usoapap 發表於 21-10-16 18:14
本來都未必想入呢個post,以為有好多人鬧就唔想睇,估唔到呢個post咁正常

其實我都唔明點解呢度j ...

我由全民造星追開他們,Mirror 唔係他們想像的顏色,身邊鏡粉媽媽更加不是,現在看來反黃的人一樣好恐怖,亂作故事加人罪。

他們不是破壞香港,爆力傷人,年青人有他們的思想都好正常,相信Haters 最親的人及子女,思想喜好一定不會相同。

大宅

noel2010 發表於 21-10-16 19:19
我由全民造星追開他們,Mirror 唔係他們想像的顏色,身邊鏡粉媽媽更加不是,現在看來反黃的人一樣好恐怖, ...
我覺得係政治上太敏感既人成日投射左
tvb = 一定藍 viu = 一定黃
太偏激自己都唔開心啦

大宅

Mami_08 發表於 21-10-16 19:03
依家成日踩既個post太多,板主係咪應該正視吓 ...
之前有個攻擊jer外貌既講左10幾版
個到既留言惡毒到呢,又不停人身攻擊。有好幾個會員叫版主del post 都無人理

伯爵府

noel2010 發表於 21-10-16 19:19
我由全民造星追開他們,Mirror 唔係他們想像的顏色,身邊鏡粉媽媽更加不是,現在看來反黃的人一樣好恐怖, ...

紅唔紅,睇下商戶咪知囉。三叔香港站、麥當當、可樂都搵佢地,咁鏡仔壞仔呢期人氣係勁,勢不可擋。

炎明熹同星夢都有fans,上次開演唱會我識人買唔到飛買online pass比仔女睇。

星夢出道幾個月,鏡仔壞仔出道剛3年,點可以比,比D時間啦。

我呢D媽媽級鍾意鏡仔壞仔因為佢地比較貼地,拍拖會認,無錢會認,愛竉物,會開live,拍片post story,令我和女兒 connect 起來,媽媽級/已工作既fans金錢上support 真係好勁,加埋班有心有力既fans搞應援,事半功倍。fan club功勞好大,因為佢地,令更多人(包括我)留意鏡仔壞仔,刨返佢地係點出道,由唔掂執到掂,花姐真係居功不少。

男爵府

margeaux 發表於 21-10-16 19:48
我覺得係政治上太敏感既人成日投射左
tvb = 一定藍 viu = 一定黃
太偏激自己都唔開心啦

宜家E个情況好嚴重,咩都关政治,有時講講下突然又会有人loop去顏色5中意咪5中意,用詞非常無品,又話妖,又話粉C顛,顛粉C 5系mirror獨有的吧!以為自己好叻叻悔辱緊人,其實系悔辱緊自己!我5系粉C,系不恥E班人的行為!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

BK靜咗好多唔多唔少都因為太多非理性留言。
我都睇咗運動員個post,又係唔知做乜又拉埋鏡嚟講

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

sheepsheepvo 發表於 21-10-16 01:36
工作紙既post我都有留言,一開始以為佢只係誤會左,但後黎見傾到去第1x頁個個樓主都唔肯改title, 就知原來 ...

人哋唔認係黑粉,更加唔明路人做乜咁上心

男爵府

margeaux 發表於 21-10-16 19:51
之前有個攻擊jer外貌既講左10幾版
個到既留言惡毒到呢,又不停人身攻擊。有好幾個會員叫版主del post 都無 ...

所以佢哋咪肆無忌憚咁喺度製造仇恨,散播假消息

大宅

回覆樓主:

當日係BK閙雙非搶香港資源的係佢哋 ,今日狂贊星夢Gigi嘅又係佢哋。 政治、社會、娛樂,各方面的雙標,實在令人咋舌

禁止訪問

子爵府

Mami_08 發表於 21-10-17 00:43
所以佢哋咪肆無忌憚咁喺度製造仇恨,散播假消息

散播假消息,惡毒言語,好難想像是家長行為,佢哋都有仔女,真係要將心比心。

男爵府

gold1836 發表於 21-10-17 00:56
當日係BK閙雙非搶香港資源的係佢哋 ,今日狂贊星夢Gigi嘅又係佢哋。 政治、社會、娛樂,各方面的雙標,實 ...

嗰時佢哋冇咁多惡毒字句

男爵府

至愛朱古力 發表於 21-10-17 01:00
你講雙標,剛剛有個post我先話雙標出現,講 TVB拍男同性真人 show果個 post。V ...

都有睇呢個post,仲話小黃人一定衝入嚟話TVB教壞細路喎,佢哋係唔係唔記得大叔的愛嗰陣時,佢哋喺度狂鬧

首頁

尾頁

跳至