自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:一個超级扮外國人的不知所謂的朋友

好明顯係有病,係語病

伯爵府

今是今日唔識中文係好OUT!
外國人都學中文啦

男爵府

回覆 柏架山莊 的帖子

you are right. She always wants to enlarge all her good things and let people to know how lucky she is.

珍珠宮

虎到金來勳章

對啦,樓主你由佢啦,你要扮嘢咪又佢囉,當睇D戲好死的連續劇咪算囉!

男爵府

回覆 AnnGartafield 的帖子

do you think that she will listen?? if yes....i won't post this topic in here....coz i feel very sad about her and our friendship@@

子爵府

香港地大把呢類人啦,硬係要做到與眾不同,最憎呢啲人:;pppp:

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

崇洋心理

我諗如果有無痛無副作用既整容技術, 佢地實會將自己變做紅鬚綠眼mouth:

Shame to be Chinese? 我會unfriend呢D叫做所謂既朋友, 實教壞下一代.

子爵府

回覆 COwo 的帖子

so? just let it be then...

男爵府

回覆 yy816 的帖子

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有趣有趣
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止發言

子爵府

回覆 COwo 的帖子

你會否誤會左你位朋友, 係香港出生讀書都唔曉中文, 佢會唔會有學習障礙呀..你知舊時無咩人知呢樣野架啦~

首頁

尾頁

跳至