自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Lulu皇后 發表於 17-6-28 19:42
你係屋企有 Tvsuper 盒?個盒可配對2個電子產品,配對左個 iPad 就可用 iPad 睇啦,iPad 要裝返 Tvsuper ...

已經搞掂左,可以隨時煲劇喇,多謝你既提點

大宅

回覆樓主:

要淺淺睇住兩個一樣樣既人同樣死喺東乜鐘之下,有冇搞錯呀。 當初搞乜整個咁既鐘出黎重要送比翼族,真係

同埋都吸左咁多士兵既元神,都唔夠,要揾兩兄弟輪流生祭,都諗唔明。

另一樣唔明,墨淵要心頭血保仙體,但原來瞓棺材都得,咁唔使嘥 7 萬年心頭血啦。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

希嫙mama 發表於 17-6-29 01:15
要淺淺睇住兩個一樣樣既人同樣死喺東乜鐘之下,有冇搞錯呀。 當初搞乜整個咁既鐘出黎重要送比翼族,真係:an ...

果個鐘最初係墨淵自己製造出嚟㗎,結果搞到自己。

子爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

要淺淺睇住兩個一樣樣既人同樣死喺東乜鐘之下,有冇搞錯呀。 當初搞乜整個咁既鐘出黎重要送比翼族,真係:an ...

冇人諗過夜華既仙身會不腐呀!
根本佢只係自發進入沉睡乍,情況同墨淵唔同丫!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

夜華係因為無妄海+瞓棺材。
司音當年冇資格帶師傅去嘛!

伯爵府

回覆樓主

夜華唔係因為有玉魂?所以當初淺淺先去問離鏡借,借唔到先用心頭血

複式洋房

呢套劇拍得唔錯,好睇

大宅

lamjack 發表於 17-7-2 01:10
呢套劇拍得唔錯,好睇

今日睇返 tvb 版,兩人喺草屋日子,好sweet, 夜華呢個時候個 look 最殺食。

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

希嫙mama 發表於 17-7-5 19:14
今日睇返 tvb 版,兩人喺草屋日子,好sweet, 夜華呢個時候個 look 最殺食。
...

亦係最多笑容既時間

琥珀宮

畀面勳章

希嫙mama 發表於 17-7-5 19:14
...

但 TBB 剪咗冧嘅部份呢!!
同夜華療傷,夜華扮嘔幾兩血,但 TBB 剪咗
觀眾睇完,真係要嘔幾兩血

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔好睇嘅

翡翠宮

畀面勳章

popocat 發表於 17-7-1 22:17
唔同的,夜華只是沉睡,不同墨淵的魂飛魄散
日日是好日

別墅

Tvb剪左好多, 國語好睇D, 少辛跪在白淺前面求原諒, 當時夜華剛好認出素素這幕好好睇,這段楊幕演技超讚

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

popocat 發表於 17-7-1 22:17

應該唔係,天族都想搵番墨淵放無亡海,所以淺淺只係一心諗住用自己啲血可以養住師傅個body,又驚俾班師兄發現,所以偷走佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

I9528 發表於 17-7-5 19:18
但 TBB 剪咗冧嘅部份呢!!
同夜華療傷,夜華扮嘔幾兩血,但 TBB 剪咗
觀眾睇完,真係要嘔幾兩血 :igiveup ...

係啦!素素同佢療傷係甘喊,夜華心諗係米自己過份左。冇晒呢一part. 簡直失敗

琥珀宮

畀面勳章

kit2004 發表於 17-7-5 20:45
係啦!素素同佢療傷係甘喊,夜華心諗係米自己過份左。冇晒呢一part. 簡直失敗
...

呢場戲,我第一次睇時,已經指住電視話 : 夜華好無賴,但又好好笑

大宅

回覆樓主:

素素明明話冇米煮飯,想夜華走。 轉頭又要夜華以身相許。佢果刻唔驚夜華以身相許之後齊齊餓死咩。

首頁

尾頁

跳至