婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

anna_ls 發表於 18-3-9 11:13
當然啦,但佢地就退休都冇被通知喎。
係咩,但我依家已經租緊樓

未過65歲就有機會要搬,到時佢哋要租一個單位住4個人,你知不知道要幾錢?
我知你依家租緊,所以你咪唔夠錢只可以租180呎咁細囉

別墅

jojojojom 發表於 18-3-9 11:35
唔好拉埋大6小朋友講,大6小朋友可能都冇你咁幼稚,我女兒一定成材過你啦,搵個雞碎咁多就巴屎閉閉,繼續 ...

下我一路都講緊大陸小朋友喎,依家又唔俾講呀?定係你係大陸嚟架?咁我講聲sorry囉
得啦有幾個錢就巴閉,咪又係靠老公,唔知以為你係李嘉誠邊位太太 放心喎未到死個日都未知係咪好命,出去夫妻版個度會見到你未來既影子

別墅

joannemak 發表於 18-3-9 11:39
未過65歲就有機會要搬,到時佢哋要租一個單位住4個人,你知不知道要幾錢?
我知你依家租緊,所以你咪唔夠 ...

佢地住咗係度40幾年,有機會我都知,我都有機會發達架。唔好以為唔夠錢就唔知市價啦,講上網我諗年輕人仲叻過你地啦

伯爵府

anna_ls 發表於 18-3-9 11:44
佢地住咗係度40幾年,有機會我都知,我都有機會發達架。唔好以為唔夠錢就唔知市價啦,講上網我諗年輕人仲 ...

同你講現實又唔接受
我幾時有講我上網好叻?

別墅

joannemak 發表於 18-3-9 11:47
同你講現實又唔接受
我幾時有講我上網好叻?

接受呀,公屋個位收咗咪租樓囉

樓上個個話靠老公好命,你又唔同佢講下老公有機會識第二個呢個現實既?

年輕人,即係我,自己識上網搵資料,所以唔好以為你地講就要聽,明未?

伯爵府

anna_ls 發表於 18-3-9 11:51

接受呀,公屋個位收咗咪租樓囉

啊,我都係分享吓自己啲經驗啫(公屋)
老公搵第二個,我冇經驗,唔識教人冇得分享

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主示:

請討論時保持禮貌及理性,
敬請大家合作,謝謝

此話題已引起罵戰,現關閉本帖

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至