自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

lakgarden 發表於 20-8-25 14:28
唔使鬧喇啩

8.28起食肆堂食延至晚上9時 限2人一枱 戲院美容院重開

錯喇!
無論做乜我都會鬧!
唔鬧我咪冇生存價值?! 我有納稅喎!
#今日社會

lakgarden    發表於 20-8-25 17:13

水晶宮

abbytang 發表於 20-8-25 16:35
既然可以 6-9,希望市民幫幫手。
我覺得分兩個時段(茶餐廳另計),等食店可以做到兩轉客,幫多少少。
...

都好喎
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

lakgarden 發表於 20-8-25 16:27
應該同至6點一樣, 6點請離座
我估d食肆會估計狀況, 提醒食客嘅

好嘅唔該晒
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

evip 發表於 20-8-25 16:50
錯喇!
無論做乜我都會鬧!
唔鬧我咪冇生存價值?! 我有納稅喎!

你講中咗,借酒吧畀腦瘤莊「開會」果隻林瑞華已經撲出黎話政府「與民為敵」喎,話應該放寬到夜晚10點畀佢哋先做到生意喎⋯⋯低低地,食到九點唔返歸仲吹水吹到十點,爆第四波好冇,白痴歪C先係與民為敵!

公爵府

回覆樓主:

可以久不久懶一日

侯爵府

yan_yan_mummy 發表於 20-8-25 17:06
你講中咗,借酒吧畀腦瘤莊「開會」果隻林瑞華已經撲出黎話政府「與民為敵」喎,話應該放寬到夜晚10點畀佢 ...

咪係囉, 點解唔開到12點, 剝削食宵夜自由喎

男爵府

既然咁諗法,移民美國係皇道啦,佢地唔會理病毒有幾嚴重,唔會封食市,唔會封娛樂場所,繼續狂歡,直至全部市民感染病毒都唔會封,因為連佢自己都......

首頁

尾頁

跳至