親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

chichibb 發表於 23-9-20 08:06
琴晚終於買左 我之前諗住去高雄,2/8-15搭國泰二千三咋,不過酒店就好貴,成千蚊晚。琴晚睇沖繩啲酒 ...

但台灣農曆年會唔會好多鋪頭唔開嫁?

我第3次去沖繩,d景點其實都唔散,我順住去玩。我老公都話住晒美國村,但佢地又想再去多1次水族館,所以我話分2日住恩納或者名護,另外2日住美國村

第1日夜晚7點先落機,最後個日朝早10點機,所以要係那霸住
要第2日攞車,尾2個日還車

暫時hold左

沖繩逸之彩,包早餐,3大1小 $1482 (1晚)

Best Western Okinawa Kouki Beach Hotel,包早餐,4人 $3106 (2晚)

lapin mihama residence hotel,不包早餐,4人 $1713 (2晚)
沖繩逸之彩,不包早餐,3大1小 $1041(1晚)

因我3大1小,仔女要1人1床,我最少要book 3床房

侯爵府

畀面勳章

yuensiu 發表於 23-9-20 08:52
但台灣農曆年會唔會好多鋪頭唔開嫁?

我第3次去沖繩,d景點其實都唔散,我順住去玩。我老公都話住晒美國 ...

多謝哂你啲資料 我女14歲,都要揀三床房。我台灣同事話新年都好熱鬧,所以啲酒店咁貴 租車有咩見議?我暑假去左福岡租toyota都唔錯。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

chichibb 發表於 23-9-20 10:44
多謝哂你啲資料 我女14歲,都要揀三床房。我台灣同事話新年都好熱鬧,所以啲酒店咁貴 :thinking ...

租車暫時沖繩hold左orix,可以市中心攞車。到時再睇ots因之前2次都租佢,但要走返去機場攞車 , toyota 要3個月前先有車租,到時再睇。

福岡我上次租budget ,夾晒價最平係佢地。
attach0/tmp/phpJqrP6n

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yuensiu 發表於 23-9-20 10:48
租車暫時沖繩hold左orix,可以市中心攞車。到時再睇ots因之前2次都租佢,但要走返去機場攞車 ...

樂天已出左瘋田過年, 瘋田有75折呀,仲有coupon減

珍珠宮

TMC3012 發表於 23-9-20 15:07

謝謝,我剛剛睇只攞到減5100 coupon,我再望望先

我老公想租指定車款

寶石宮

yuensiu 發表於 23-9-20 15:45

我老公想租指定車款

1萬果張攞左但唔知點解唔比用
我減左8千定6千,叫有75折已經好ok
以前佢promo7折, 日產半價, 而家只訂到最平7折咋

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

TMC3012 發表於 23-9-20 18:55
1萬果張攞左但唔知點解唔比用
我減左8千定6千,叫有75折已經好ok
以前佢promo7折, 日產半價 ...

1萬唔係間間公司用到,budget用到,早2星期訂減左$17600yen

侯爵府

畀面勳章

TMC3012 發表於 23-9-20 15:07

請問咩網站

伯爵府

chichibb 發表於 23-9-20 20:17
請問咩網站

樂天

大宅

請問有沒有試過坐菲律賓航空去東京??
上網睇農曆新年機票價錢比較平

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

claudialuk2011 發表於 23-9-21 08:20
樂天

唉,我新年熊本都被改時間,去程遲左3個鐘到,回程早左5個鐘走

伯爵府

Lqueenie 發表於 23-9-21 21:31
唉,我新年熊本都被改時間,去程遲左3個鐘到,回程早左5個鐘走

好過唔復飛

伯爵府

哈米波波 發表於 23-9-21 15:31
請問有沒有試過坐菲律賓航空去東京??
上網睇農曆新年機票價錢比較平

時間幾耐?

大宅

回覆 claudialuk2011 的帖子

11/2 - 18/2 $4933
去程: 1130HKG - 1340MNL - 1450MNL - 2010NRT回程: 0930NRT - 1345MNK - 1515MNL - 1740HKG

寶石宮

哈米波波 發表於 23-9-22 11:36

平, 但轉幾次機

伯爵府

TMC3012 發表於 23-9-22 12:23
平, 但轉幾次機

每一次

伯爵府

哈米波波 發表於 23-9-22 11:36

比我上szx 飛

大宅

yuensiu 發表於 23-9-20 15:45

我老公想租指定車款

請問有無link ?

珍珠宮

chichibb 發表於 23-9-20 10:44
多謝哂你啲資料 我女14歲,都要揀三床房。我台灣同事話新年都好熱鬧,所以啲酒店咁貴 :thinking ...

我見長榮d機票都升晒價了。

我有2晚訂左rizzan sea park hotel,4人房包早餐同晚餐 酒店付款,但trip到訂要扣數先,到時退房先退錢。呢間以前都住過

另外2晚住美國村 lapin mihama residence hotel

頭尾2日住逸之彩
attach0/tmp/phpZcA73H
attach1/tmp/php4vPkbS

珍珠宮

abcccfamily 發表於 23-10-18 03:38
請問有無link ?

https://travel.rakuten.co.jp/
https://car.orix.co.jp/
不過我等ots出優惠就應該轉book ots

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊