美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有冇人繡/柔左眉?

小喬, 你係咪去我地講果間架? 我同細妹都OK喎, 冇1600蚊咁平 (仲要兩個?!), 佢收我1800 (1個人)架喎。 長沙灣??!!! 唔係長沙灣喎, 我地做果間o係旺角黎架喎! 你一定攪錯左。 ?-( 仲有, 佢唔比我兩個星期去補色, 係都要我一個月先至去, 因為我問過佢, 但佢堅持要我夠1個月先至去補色, 原因係甩乾甩淨先至補至好。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

Mummy,

請問你去個間柔眉,包幾耐/可以幾耐??
會唔會1年就好快無晒色??

thank you~ ?-(

男爵府

我1月做既, 2月去補色, 做左幾個月咋, 未知道可以last幾耐, 不過佢話至少都有3年貨仔喎。

複式洋房

Mummy,

唔該晒! :-P

其實我年半前係繡左眉架,不過現在冇晒色啦!!! :-(
所以我想試下第二間做柔眉囉!
果時我繡眉時係冇做野,所以唔擔心頭幾日,條眉脫"朝"果樣,因為冇靚仔見到嘛!
但係依家有工返,而且公司大部份都係男同事,如果條眉脫"朝"一達達

複式洋房

Hello,
我都想要d資料,可否給我。
thanks!thanks!
:-P :-P

別墅

phoebemay 寫道:
Hello,
我都想要d資料,可否給我。
thanks!thanks!

me too. MUMMY thank you 呀! :wink:

洋房

hi, MUMMY

please PM the info

thank you very much

男爵府

樓下3位靚女, 已pm比你地啦!

mrs law,

我覺得最 "焦" 果時係第2, 3, 4日, 不過就似化行裝畫左條好fine既眉咁架渣, 甩蕉時都唔會話一躂躂, 好似曬完太陽有d好薄既皮甩甩地咁架咋, 所以都唔會太難頂的。

大宅

hi mummy,

I want the details too.
tks

男爵府

環保接龍勳章

我去年柔
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

chingchingma, p左比你啦!

harry媽,

你係咪話去我地柔眉果間度 (阿MIL果度) 做眼線? 痛唔痛? 佢話第一日唔腫, 第2日先至腫, 係唔係? 果時柔眉時我都想整埋上眼線, 因為我日日都畫的, 不過唔係好敢, 因為太近隻眼, 同埋諗住都係畫兩筆唔使3秒, 唔似畫眉咁屣時間, 所以冇做到。

別墅

Hi winice,jasonvincent and alick,
我都想試下,你地可否pm間beauty salon d 資料俾我 !
Thanks !

男爵府

環保接龍勳章

我在屯門做的.有麻醉.所以不痛.做完時有些腫.但冰敷一會就沒事了.雖然說晝眼線好快.但要落妝就好煩.抹得多.眼都會鬆弛。我現在做
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

複式洋房

我講個間係長沙灣(卓x).之前有BK朋友話ok.所以我想話比大家知我o既經歷. 佢買哂廣告話$1000.所以我地未試下o羅.去到我地話兩個有無再平d.佢就話800一個.....就係咁

複式洋房

各位BK朋友有無洗眉有無好介紹呀??

洋房

Dear Mummy

I want to try..could you send the information to me please??

Thanks
Maggie

首頁

尾頁

跳至