自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

judycyk 發表於 22-11-19 14:44
我d斑清哂了,白白滑滑,現在都係做返膠原槍,睇落飽滿d

打斑同膠原槍是同一間做?可以PM我地點嗎?

象牙宮

lovelysnake 發表於 22-6-19 10:37
facial 佔一年人工的一個月,已經做左Reexx呢間好多年,覺得功效不太高而且越來越貴。(我本身皮膚唔好,暗 ...

facial 佔一年人工的一個月。
功效不太高而且貴。 時間不足, 發數量不夠。能量不足, 打空枪。何時達到效果???? 游說我再做白老鼠試另一个。

用我的錢, 令我沒完沒了。試。苦的是自己。
不如自己做白老鼠, 至少明白+承旦結果。

facial 間平D? 美容平台买單次。3W/次
自己 keep 清潔, 按摩
网上看美容醫美資料做功課。(第一步是要學會了解自己) 「搞清楚自己」才會明白自己適合什麼。 皮膚身體是自己的。

用果D$去買投資比仕何好。未來用于自己身上。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

零。

男爵府

yiu_mimi 發表於 22-11-20 12:14
單次嗎?

係呀!

男爵府

siugocandy 發表於 22-6-19 11:35
我做小店$250一次,絕對唔會join package,每個月1-2次。

仲有$250一次?

公爵府

2024年龍年勳章

trendy007 發表於 22-11-20 13:00
打斑同膠原槍是同一間做?可以PM我地點嗎?

可以

男爵府

SHEEPYEUNG 發表於 22-11-20 15:25
仲有$250一次?

之前做一直係。

子爵府

珍珠宮

kwokdicken 發表於 22-6-19 10:40
美容妹都係無讀過書聽d產品sales亂咁up sales下野同幫你揀產品

有無效都係撞手神, 撞著咁啱佢用個產品啱你 ...

雖然咁講好似好衰,不過又係真,唔止美容妹,有啲ba都係,見過有啲連moisturizer 都唔識讀

侯爵府

facial 佔一年人工的一個月,已經做左Reexx呢間好多年,覺得功效不太高而且越來越貴。(我本身皮膚唔好,暗 ...

我自己就系好勤力在家keep,
但我都覺得要幫襯美容院平均我一個月2次左右,大約2千蚊到
美容院做完塊面查野感覺吸收好多,所以我facial做左20幾年都冇乜斷過
不過我吾系瘋狂盲目追求效果個種人
一般我都系做下收緊機
深層清潔機輪住做

子爵府

去搵醫生...有d醫生有機做....想醫皮膚問題快過美容院...又唔駛比人sell

公爵府

2024年龍年勳章

babytszkin 發表於 22-11-20 20:33

我自己就系好勤力在家keep,

係呀,每次做完之後果幾日特別滑

男爵府

連護膚品我自己整

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

0蚊,我認窮,我連paper mask都唔買。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

iki 發表於 22-11-17 00:15
0,我係一個完全唔享受俾人攪嘅人,去剪頭髮我都唔會去洗頭,自己洗乾淨先去,spa,按腳,美甲都受不了:fun ...

我也是
新的一天...希望真的有新的希望吧...

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

LoveYinYin1215 發表於 22-11-17 09:15
邊間?

香港心

講清楚先,有效係見到成塊面個TONE白咗,同埋斑淺色咗,但唔係消失曬呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

chantelle321 發表於 22-11-16 22:43
有冇邊間醫美信譽較好?好怕上到去被hard sell一大輪。

我覺得應該間間點都會SELL吧,只係睇吓去到幾盡啫,最好去啲明碼實價公開價目嘅,一早有曬預算,同埋最緊要自己企硬,一心做A就唔會做B,心動都要冷靜吓先,做曬RESEARCH先再決定,咁就唔會俾人SELL到

之前見到有JM講除晒衫做緊機都俾人勁HARD SELL,呢啲就真係煩爆

首頁

尾頁

跳至