自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:有大陸女人係九龍城偷走初生女B!

政府究竟識驚未?點解比咁多b6落黎?

伯爵府

畀面勳章

咁大膽 ?!果頭都多police喎,好大膽子!希望快點找回

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

引用:政府究竟識驚未?點解比咁多b6落黎?

洋房

I am so sad....
Why ? Why ? Why they can do this to a 6 months baby

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

陰功

男爵府

引用:用姐姐嘅父母要小心啦~佢哋好鍾意講電話玩

原帖由 bibi2013 於 13-11-23 發表
用姐姐嘅父母要小心啦~佢哋好鍾意講電話玩手機俾人偷走咗bb就慘啦

...
大陸人唔敢問姐姐嘢,佢地唔識英文

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

回覆: 有大陸女人係九龍城偷走初生女B!

珍珠宮

天大地大 發表於 13-11-24 00:38
唔係,仲有培正果單,差人又話係誤會,其實⋯⋯

請問培正呢單係點?我淨係知海港城
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

水晶宮

侯爵府

希望快D搵返

男爵府

引用:Quote:天大地大+發表於+13-11-24+00:38+唔

原帖由 VKwan 於 13-11-24 發表
有個外婆接兩個孫放學,在巴士站外等車,一個不留神,個細孫女被人帶左上巴士,剛巧外婆即時發現大叫,孫女平安。後來報警,之後差人話誤會喎

男爵府

引用:Quote:天大地大+發表於+13-11-24+00:38+唔

原帖由 VKwan 於 13-11-24 發表
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20130313/00176_095.html

子爵府

其實個拐子佬可能會即刻偷運佢返大佬,應該叫啲海關留意,最好就截查所有大型行李既人同埋可以走私既黑點

珍珠宮

天大地大 發表於 13-11-24 12:51
有個外婆接兩個孫放學,在巴士站外等車,一個不留神,個細孫女被人帶左上巴士,剛巧外婆即時發現大叫,孫女 ...

哇!乜咁牙煙?!擺明換搶,咁都話誤會?!咁我拎支玩具槍打劫銀行都可以話誤會架啦!
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

首頁

尾頁

跳至