婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

pls send to me. (Doctor Ng information to me)

Thanks

民房

Hi NaughtyLuiLui, pls pm your ec to me too. Thanks.

原帖由 yy2807 於 10-5-27 15:53 發表
pls send to me. (Doctor Ng information to me)

Thanks

民房

Naughtyluilui

可否pm你的中醫資料給我?好心急,不知怎樣聯繫你.Thank you. kubelee

別墅

我十年多年前都有,但當年做左手術.....直到現在,結婚後,先發現有dd返發,醫生話吾做手術,因為太細,而且多,於是睇中醫,醫師話,要從體質入手,睇左2年,身體好左,而且吾見有問題,我打算年尾再照超聲波.

大宅

hi kubelee,

i think you have pm me a message wrongly. try
to find another bk fans.

hope you be ok! good luck!

原帖由 kubelee 於 10-7-13 02:40 發表
可否pm你的中醫資料給我?好心急,不知怎樣聯繫你.Thank you. kubelee

大宅

NaughtyLuiLui
請問可否PM吳教授的資料給我?
thx~

大宅

重有想問吓各位,其實有瘤係咪一定要做手術?有無人試過吳理好,又會無事,我心大心細,吳知做吳做好,要切子宮,我聽講有d人切左會肥,重有做完又有一排做吳到野,我個係腺肌瘤...

民房

hi sau yee, 你現在怎樣ㄚ?我兩年前流產,後來發現有子宮內膜異位,這一年經期很不准,一個月流兩次啡,四五天一次,很煩,準備看中醫,這兩個月,身邊五個朋友有喜和生嘞,我很心急, 你不要灰心,皇天不負有心人,祝你早日成功'.

民房

NaughtyLuiLui
請問可否PM吳教授的資料給我? 急
thx~

大宅

有相熟醫朱古力瘤的中醫可介紹我嗎?

我生完bb的3年後, 右邊卵巢的朱古力瘤返發了, 現有5cm大, 請問大家有相熟的中醫可介紹我嗎? 最好有經驗和把握醫好啦!

謝謝!
NadiaMaMa loves HarisMingMing and HarisBaBa !!!!!

首頁

尾頁

跳至