自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

嵐嵐喵1234 發表於 17-11-8 11:17
當年醫神謝安皮都傳得好勁,登埋床照,咪又係雜誌做新聞,睇呢八掛新聞唔好咁認真。 ...

Kay、Eason呢單當時都估到假到不得了,我小小都冇懷疑過係真。 英X要為容姨打擊Kay, 好彩Kay同張繼聰係真恩愛夫妻經得起考驗,張繼聰先係我心目中的好好先生,幸福人妻真係有樣睇。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁夠薑?

子爵府

yaumuimui 發表於 17-11-9 00:19
Kay、Eason呢單當時都估到假到不得了,我小小都冇懷疑過係真。 英X要為容姨打擊Kay, 好彩Kay同張繼聰係真 ...
當年傳得好勁, 吓吓都知情人士講, 又無影過相, 本本雜誌都寫, 之後又一大炸負面新聞, 好明顯有人要玩死佢。

侯爵府

水晶宮

回覆樓主

我信王有玩開,但同蔡呢單覺得係假

子爵府

嵐嵐喵1234 發表於 17-11-9 01:23
當年傳得好勁, 吓吓都知情人士講, 又無影過相, 本本雜誌都寫, 之後又一大炸負面新聞, 好明顯有人要玩死佢。 ...

係,當時傳得好勁,但我一直都唔信,那一單太明顯是為了抺黑Kay,但冇法子英X打擊對手慣性技量,為了打擊對手就不停抺黑有威脅對象。 王蔡呢單性質不同,男主角有Cammi呢單前科,當時報導還得到Yoyo証實仲話好嬲Cammi,所以對王浩信人格好有懷疑。 而且今次爭視帝對手背景簡單得多,你唔會認為傳媒為了馬明、蕭楠、展鵬去造新聞抺黑王浩信嘛?尤其展鵬這幾年一直是傳媒針對既對象,被黑次數比任何以上小生還多,我諗唔到王蔡呢單同kay、eason那一單同樣性質。 反而我覺得傳媒錫住王浩信就真,傳左咁耐有冇再揭Cammi事件落重藥呢?傳媒平日最興n年前既事都攞出來講,但呢單Cammi事件只在網上討論區中被討論,報導完全冇再提過。

再利申,我只對王浩信人格有保留,仍然對王蔡呢單抱有懷疑。我只信王浩信夫婦感情有問題。

大宅

你係佢會唔會咁蠢啊? 點解會有人信架?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

肯定樹大招風、亦或者有競爭激烈之中策劃、眼紅他、抹黑他等看戲

子爵府

iamcute_lala 發表於 17-11-6 22:19
我老爺奶奶同王住同一個屋苑
星期日朝早上去接佢地落樓飲茶果陣
見到戴住帽既蔡思貝dup住頭入(emoji)

最危險的地方 系最安全嘅

大宅

回覆樓主:

王同蔡都係玩家黎架啦,姣婆遇著脂粉客,蔡同親邊個拍都俾人傳,本身個人一定係勁姣,又唔見李佳芯被傳

子爵府

yaumuimui 發表於 17-11-9 06:34
係,當時傳得好勁,但我一直都唔信,那一單太明顯是為了抺黑Kay,但冇法子英X打擊對手慣性技量,為了打擊 ...
網上既野, 認真就輸, 唔洗咁大反應, 我無話性質一樣, 亦無講話有人針對信號王, 我又唔識佢, 佢人格點唔關我事, 我又唔會咁天真當暖男型像係真。娛樂新聞八卦野, 當茶餘飯後多個話題羅。

子爵府

嵐嵐喵1234 發表於 17-11-9 10:35
網上既野, 認真就輸, 唔洗咁大反應, 我無話性質一樣, 亦無講話有人針對信號王, 我又唔識佢, 佢人格點唔關我 ...

你誤會了,文字上看不到語氣,我沒有大反應,只是說明番我個人睇法啫,因為這裡還有好多人認為這單新聞有陰謀論,我唔認同啫。

首頁

尾頁

跳至