夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 我好辛苦呀!

男爵府

e~~ 琛爸, 原來你都有留意呢個topic? 我一個女人仔去爸爸區, 好似有d唔自然咁, 又費是比人誤會唔知博咩, 所以都無入去留言。

Perke

你點呀, 我都好擔心你, 唔知你最近點呢?

別墅

唔好咁講啦, 應該唔會既...我都好担心Perke... :cry:

sumdetectivebaba 寫道:
主角半個月都冇登入, 希望唔好睇唔開...

複式洋房

hinmama121 寫道:
唔好咁講啦, 應該唔會既...我都好担心Perke... :cry:

[quote]
sumdetectivebaba 寫道:
主角半個月都冇登入, 希望唔好睇唔開...
[/quote]

我都好擔心好和兩個囡囡tim

大宅

sorry! 咁耐冇入嚟, 累你地擔心...

因為工作同照顧兩個女, 所以有時唔得閒入嚟, 有時得閒, 又驚比c6發現.

多謝AlvinMaMa, 我買咗電腦插usb 外置bluetooth, $88, 已經成功將段片copy落電腦同cd度, 部desktop set 埋password... 我考慮咗好耐, 好唔好係度share, 怕比個c6個妹睇到後報串, 不過, 佢好似唔知我做咗d mug, 我就博一博, 如果唔係度呻, 我會痴線ga!!!

佢暫時都好守規矩, 呢兩三個sat & sun都係屋企, mon-fri都係放工就返嚟, 好似一切回復正常, 不過好驚佢幾時忍不住又去滾 :cry:

最近有人話我知, 如果睡床對正廁所, 夫婦是但一個會惹桃花, 我間房就係咁, 我本來唔係好信風水, 但係又真係講中咗, 有mug辦法? :cry:

王國長老

王國長老

Perke:

知道妳冇事就安心,希望妳先生從此改過!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

最近有人話我知, 如果睡床對正廁所, 夫婦是但一個會惹桃花, 我間房就係咁, 我本來唔係好信風水, 但係又真係講中咗, 有mug辦法? =====蘇民峰教, 門外左右旁吊2盤大葉植物

別墅

希望妳老公可以改過, 咁妳地的關係有冇改善到呀 ? 風水d野, 唔好咁信啦. 最緊要係妳同妳老公可以重新來過. e+ 唔係妳老公惹倒d桃花呀, 係佢自己"痴"埋d桃花度呀 !!

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

perke,

我屋企有個本雜誌,等我今晚回家找出來然後PM給你.

Perke 寫道:

最近有人話我知, 如果睡床對正廁所, 夫婦是但一個會惹桃花, 我間房就係咁, 我本來唔係好信風水, 但係又真係講中咗, 有mug辦法? :cry:

大宅

Casablanca-220 寫道:
perke,

我屋企有個本雜誌,等我今晚回家找出來然後PM給你.

[quote]
Perke 寫道:

[/quote]

原來雜誌有講呀, 麻煩你pm我呀, thanks a lot!!

大宅

iloveuhb 寫道:
希望妳老公可以改過, 咁妳地的關係有冇改善到呀 ? 風水d野, 唔好咁信啦. 最緊要係妳同妳老公可以重新來過. e+ 唔係妳老公惹倒d桃花呀, 係佢自己"痴"埋d桃花度呀 !!

唉, 當一個人去到絕境嘅時候, 就mug都想試下, 佢唔知點解, 呢年幾突然鬼迷心竅, 簡直唔相信呢個人就係不嬲我認為係顧家愛屋企嘅老公, 而家我地叫做關係良好, 我盡量做到溫柔d, 體貼d, 但感覺總係好似爭d野, 已經無可能再好似以前gum ga la...

大宅

我都明白你的苦況,我甚至諗我老公會不會撞邪.同以前識的那個完全兩個人.如果你老公肯坐低同你認真傾下,你試下真心說出你的感受,相信"愛"係可以打動佢.
Perke 寫道:
唉, 當一個人去到絕境嘅時候, 就mug都想試下, 佢唔知點解, 呢年幾突然鬼迷心竅, 簡直唔相信呢個人就係不嬲我認為係顧家愛屋企嘅老公, 而家我地叫做關係良好, 我盡量做到溫柔d, 體貼d, 但感覺總係好似爭d野, 已經無可能再好似以前gum ga la...

禁止訪問

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

你好﹐睇到你篇passage後亦尊重你的決定﹐但要小心check check , 見見Dr. 最理想。。。始終健康最重要。。。 Take care 呀﹗
Cute﹗

民房

見到你無事,大家都放心好多!
我呢d係舉手之勞,最緊要你有用。記住害人之心不可有,但防人之心不可無呢! 再唔係,你可以買條Memory Stick,將D資料save

別墅

Perke 寫道:

唔係好似爭d野, 應該係多左d野, 係多左條"刺". 一個人變起上來, 連自己都唔認得自己啦!! 希望妳可以慢慢接受番佢. 祝妳再找回幸福 !!

首頁

尾頁

跳至