想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

歐圓好貴,唔捨得呀..... ,仲有,去到一定大出血.......

原文章由 高齡產婦 於 07-12-21 10:08 發表
fanny&pj,
係啦, 一於去玩, 開心咁玩, 玩完新一年先再努力過

嘩, 又埃及金字塔, 又東歐, 真係好呀, 我次次都係近近哋去東南亞, 去嚟去去都係嗰幾度, 老公好"姑寒"呀...我都好想去長線, 去歐洲呀, 唔知死佬 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

m小姐可能係10個月後嚟喎,咁你未有排閉關........

原文章由 HappyDay2008 於 07-12-21 10:15 發表
各位早晨!

我返埋今朝就放假啦! 我諗放工後就立即回家開始閉關等M小姐來。今日什麼感覺都沒有,沒有谷胸同肚痛,M小姐這老朋友似快要拜訪。幸好我今次有長假來調整IUI失敗的不快。一月係休魚期,二月可能仍不可以做IUI/I ...

男爵府

你最後選咗邊間學呀?祝你成功...
原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 09:35 發表
pj

噚日我去咗攞學牌,1月尾考筆試,跟住去咗行旺角。
今日下午都會出去,買聖誕禮物做聖誕老人。:mrgreen: :mrgreen:

男爵府

咪就係:lol
原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 10:40 發表

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

咁我都希望十個月後先見到M小姐,但是M小姐太掛住我,總是每個月準時來探訪我。

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 10:40 發表

別墅

I also黎啡 on wed, sometime is red but the volume is very little. I believe I should failed in this time IVF. Autually, I hv just use David pegnancy test & the result is negative. Should I still need to Union for blood test tommorrow???

侯爵府

未揀呀,考咗筆試先,如果下次放旦旦成功的話,就會10個月後先至學...........

原文章由 pochacco_ch 於 07-12-21 10:51 發表
你最後選咗邊間學呀?祝你成功...

侯爵府

今次m小姐响問口敲門都唔好理佢,叫佢10個月後再嚟過。:mrgreen: :mrgreen:

原文章由 HappyDay2008 於 07-12-21 10:55 發表
咁我都希望十個月後先見到M小姐,但是M小姐太掛住我,總是每個月準時來探訪我。

男爵府

你自己報筆試?我之前跟師傅(我親戚)學有精讀notes架喎..你知唔知呀?如果跟運輸處果本野讀都幾係野架喎!
原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 11:02 發表
未揀呀,考咗筆試先,如果下次放旦旦成功的話,就會10個月後先至學...........

侯爵府

一日未嚟m,都應該去做blood test,因為初懷孕未必可以用驗孕棒check到。
good luck

原文章由 MELODY430 於 07-12-21 10:59 發表
I also黎啡 on wed, sometime is red but the volume is very little. I believe I should failed in this time IVF. Autually, I hv just use David pegnancy test & the result is negative. Should I still n ...

侯爵府

我諗住讀運輸處果本嘢,依本嘢唔掂架?

原文章由 pochacco_ch 於 07-12-21 11:06 發表
你自己報筆試?我之前跟師傅(我親戚)學有精讀notes架喎..你知唔知呀?如果跟運輸處果本野讀都幾係野架喎!

男爵府

我果時見到運輸處果本野頭都痕埋,點讀呀咁鬼多 跟住我親戚比咗本notes我係mc形式黎嘅,易溫好多,不過我之前考貨van唔知筆試同你一唔一樣呢,如果一樣咁我返屋企搵下睇下本notes仲喺唔喺到,有就俾你啦!
原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 11:10 發表
我諗住讀運輸處果本嘢,依本嘢唔掂架?

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

公司的Christmas Party快開始,個個人都沒有mood做嘢。

男爵府

fishball,

去邊間學車呀
今日我都要出去買禮物比我家姐D女!! 每年都係X'MAS+NEW YEAR大出血!!

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 09:35 發表
pj

噚日我去咗攞學牌,1月尾考筆試,跟住去咗行旺角。
今日下午都會出去,買聖誕禮物做聖誕老人。:mrgreen: :mrgreen:

男爵府

我死都唔會再返仁安打針....
上次果姑娘幫我打針, 係勁痛呀!!!!!!
因為佢唔係用幼針打....

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 09:40 發表
唔使擔心,董醫生佢哋應該有arrangement,其實可以叫董醫生比定針藥,都係一樣m嚟第3day開始打架la,如果你唔想自己打,可以叫董醫生寫張針紙比你返仁安24小時間診打囉,依道一定年終無休la,年初一子時都有得打.....

...

男爵府

fishball,

係呀, 2月開始噴鼻

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 09:42 發表
pj

你係2月開始噴nose還是開始打針呀,我係唔係搭錯線呀?

男爵府

happyday,

唔好客氣啦:mrgreen:

我上個ivf係在診所見醫生, 只係抽蛋+放胚胎去仁安.
噴鼻, 打針 (只打了7針+破卵針), 見醫生, 仁安費用, 藥費: 總數$58000

抽蛋果日, 老公就要交蟲蟲

原文章由 HappyDay2008 於 07-12-21 10:15 發表
各位早晨!

我返埋今朝就放假啦! 我諗放工後就立即回家開始閉關等M小姐來。今日什麼感覺都沒有,沒有谷胸同肚痛,M小姐這老朋友似快要拜訪。幸好我今次有長假來調整IUI失敗的不快。一月係休魚期,二月可能仍不可以做IUI/I ...

男爵府

你都係10個月後先學到ga啦

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 11:02 發表

男爵府

黎到門口都要搵掃把趕佢走

原文章由 fishballbaby 於 07-12-21 11:04 發表
今次m小姐响問口敲門都唔好理佢,叫佢10個月後再嚟過。:mrgreen: :mrgreen:

男爵府

係呀係呀, 有本notes易溫好多好多:mrgreen:

原文章由 pochacco_ch 於 07-12-21 11:18 發表
我果時見到運輸處果本野頭都痕埋,點讀呀咁鬼多 跟住我親戚比咗本notes我係mc形式黎嘅,易溫好多,不過我之前考貨van唔知筆試同你一唔一樣呢,如果一樣咁我返屋企搵下睇下本notes仲喺唔喺到,有就俾你啦!
...

首頁

尾頁

跳至