親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

阿早,

我當兩日ticket可以有四張wor, 4個人住嘛!

你的行程安排都好好wor! 我頭痛緊晚餐安排, 我去嗰日鬼魅巡遊19:30開始, 煙花21:00開始,睇完番酒店都好夜了. 係囉! 係酒店睇睇到煙花架?

揸車是不是直接揸去酒店度泊就可以了?

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 DouMiMa 於 07-10-3 14:45 發表
阿早,

我當兩日ticket可以有四張wor, 4個人住嘛!

你的行程安排都好好wor! 我頭痛緊晚餐安排, 我去嗰日鬼魅巡遊19:30開始, 煙花21:00開始,睇完番酒店都好夜了. 係囉! 係酒店睇唔睇到煙花架?

揸車是 ...

tickets果d我諗最好問下個staff, 我都唔肯定.

我知酒店7樓國賓廳係有露台睇到煙花, 仲播埋煙花音樂, 但露台見唔到公主城堡. 而我果日巡遊同煙花時間比較近, 想有氣氛一點, 所以我睇埋先返酒店食飯.

揸車係直接揸到去酒店, 個bellboy指比我睇個carpark, 去check-in果時佢地比埋停車証我放響擋風玻璃(酒店同樂園都免費泊車兩日). 我覺得如果你響酒店泊到個好位(即有樹蔭), 又唔多野要拎, 不如泊車響酒店, 自己搭shuttle, 其實shuttle都好方便, 同埋唔駛架車泊來泊去, 泊完又要搞一大輪擋太陽設備.

別墅

我想問下,有無其他方法可以有折扣訂房,之前朋友的公司員工訂房有折扣 (八折),現在沒有了.

男爵府

原文章由 峻謙媽咪 於 07-10-12 11:19 發表
我想問下,有無其他方法可以有折扣訂房,之前朋友的公司員工訂房有折扣 (八折),現在沒有了.

妳如果識得朋友有全年通行證, 叫佢幫妳book房有7折架, 不過一定要佢幫妳check-in先得. 如果妳朋友嗰日又會去樂園玩, 咁就好喇!

首頁

尾頁

跳至