自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ironmanmama 的帖子

做得幾好
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

男爵府

回覆:4個Bar

Holly同爸爸做法官個果女仔好令

大宅

阿MOON 真人好可愛好靚女架, 佢上次黎我屋企拍安樂蝸時, 係最NICE 既主持, 又主動同我地傾偈, 又俾好多支持個怕醜設計師, NG 幾次都仲係好好MOOD, 很值得支持佢!

珍珠宮

減齡達人勳章

有新鮮感,起碼唔會套套劇都係嗰幾個人。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好好睇,擒晚講埋選陪審團過程,預告聽日講都會有陪審團既戲,正!

呢套戲做法官角色既演員唔會好似之前果D咁得一兩個演員,有幾個唔同面孔,呢D細節有進步~

水晶宮

ironmanmama 發表於 15-2-11 09:47
出奇地好睇!陳凱琳做得幾好,講對白好清晰,英文又好聽,睇好佢!

證明選角好緊要,若果係子衫 ...
陳凱琳係做得唔錯

另外其他幾個女孩子都OK...

D男演員都恰到好處...LIKE !!

男爵府

Agree
唔洗來來去去睇嗰幾個藝員
有新鮮感得來
呢幾個新人都做得幾自然
陳凱林同張繼聰做得幾有火花

Babyflor    發表於 15-2-11 11:53

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

引用:Agree唔洗來來去去睇嗰幾個藝員有新鮮感得

原帖由 jolly_momo 於 15-02-11 發表
Agree
唔洗來來去去睇嗰幾個藝員
有新鮮感得來
我鍾意佢兩個

張繼聰做戲真係好好,個 d 小表情真係夠晒毒

水晶宮

D對白都幾抵死

子爵府

引用:Quote:原帖由 jolly_momo 於 15-02-11 發表

原帖由 nsychristy 於 15-02-11 發表
我鍾意佢兩個

張繼聰做戲真係好好,個 d 小表情真係夠晒毒
張繼聰好正。

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係唔錯! 陳凱琳做得幾好!

大宅

晚晚都有追

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珊同杏兒都响外國返嚟,英文都唔太差,陳凱琳靚就靚,不過太瘦,笑起上嚟,兩邊面珠縮埋,好似白雪公主個母后

反而我覺得Brittany做得幾好,靚過Mclub跌嗰陣,又响外國嚟,英文發音清晰

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幾好睇

Gloria

侯爵府

育兒性格勳章

不過法庭戲太少...但有好多無乜見過的面孔...係好事

珍珠宮

引用:好好睇,擒晚講埋選陪審團過程,預告聽日講

原帖由 小草 於 15-02-11 發表
好好睇,擒晚講埋選陪審團過程,預告聽日講都會有陪審團既戲,正!

呢套戲做法官角色既演員唔會好似之前果 ...
同意。原來審之前要咁樣選陪審員,法官同埋主控要解釋咁多嘢!以前睇壹號皇庭邊有咁架?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好睇, 用多了新人感覺新鮮
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 小草 於 15-02-11 發表好好睇

原帖由 LekGirl 於 15-02-11 發表
同意。原來審之前要咁樣選陪審員,法官同埋主控要解釋咁多嘢!以前睇壹號皇庭邊有咁架?

...
我朋友試過之前抽中做陪審團,後來又係比人reject,跟住唔駛做!

男爵府

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至