夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:決定離婚

加油

大宅

引用:Quote:victory_win+發表於+15-4-8+15:45+同

原帖由 為自然而活 於 15-04-08 發表
你離開佢,or 佢要求離開?
我離開佢,不過要鋪排一段時間

大宅

引用:Quote:victory_win+發表於+15-4-8+15:45+同

六合彩唔見我地中,偏偏咁的衰男人就比我地遇到。jm,同病相憐,一齊加油,努力重過新生
加油Jm

大宅

引用:Quote:victory_win 發表於 15-4-8 15:45 同

六合彩唔見我地中,偏偏咁的衰男人就比我地遇到。jm,同病相憐,一齊加油,努力重過新生
我本身都已經因為佢去借錢..已經同佢揹左d數..不過唔多..以我而家返工每個月還錢係負擔到..冇計自己蠢..係自己名..一定要還..
佢唔知道我知道左佢又去借錢..佢琴日話我變左..話求左我半個月都唔幫佢..講真..我真心覺得佢冇得救..又講埋d第日佢可能唔係度..真係激死..d火燒到埋黎都可以唔郁..真係冇得救..佢日日都同我講錢迫我借錢又話我有錢搭車食飯又冇錢比佢..好彩我琴晚已經搵到屋心情好返d..唔係真係要同佢嘈.佢撩交嗌

大宅

我唔會再信佢係冇錢返工而唔返工啦..狼來了..講多幾次就冇人會信佢..但唔打算同佢反晒面咁..始終都做過2公婆..如果唔係佢咁樣我地都唔洗離婚..同佢始終係bb爸爸..第日有咩事可能都需要到佢..同埋我打算bb係共同撫養..因我老公既屋企人都好錫bb

大宅

小小雪梨 發表於 15-4-9 06:59
我唔會再信佢係冇錢返工而唔返工啦..狼來了..講多幾次就冇人會信佢..但唔打算同佢反晒面咁..始終都做過2公 ...
懶人多藉口,講錢失感情.jm,你雖然年幾輕輕,但感覺你好識諗,好堅強。

加油!
祝你和bb將來日日都開心過日子

大宅

引用:我唔會再信佢係冇錢返工而唔返工啦..狼來了

原帖由 小小雪梨 於 15-04-09 發表
我唔會再信佢係冇錢返工而唔返工啦..狼來了..講多幾次就冇人會信佢..但唔打算同佢反晒面咁..始終都做過2公 ...
加油,明天會更好

水晶宮

Add oil

複式洋房

回覆:kate830 的帖子

明天會更好,俾左機佢唔珍惜無辦法

大宅

樓主,甘你黎緊的生活點安排吖,租屋同生活都繫一筆開支,同埋阿囡邊個幫你湊吖如果你自己返工的話。

公爵府

回覆:小小雪梨 的帖子

既然選擇咗,就祝你幸福喇

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kling84321 於 15-04-07 發表

原帖由 小小雪梨 於 15-04-07 發表
我個囡而家2歲..冇辦法..就算幾鐘意佢..佢唔返工又賭錢賭到去借..仲要已經第2次..男人無錢唔緊要..但連責任 ...
加油!幸福在前面,呢D男人廢人一樣

別墅

引用:Quote:原帖由 為自然而活 於 15-04-08 發表

原帖由 小小雪梨 於 15-04-09 發表
我本身都已經因為佢去借錢..已經同佢揹左d數..不過唔多..以我而家返工每個月還錢係負擔到..冇計自己蠢..係 ...
你c6未知你要離婚?

大宅

引用:既然選擇咗,就祝你幸福喇

原帖由 hoganbaby 於 15-04-14 發表
既然選擇咗,就祝你幸福喇
多謝你..佢而家好似潛左水..屋企人完全搵唔到佢.我而家搬左出去租地方住

大宅

引用:Quote:原帖由 小小雪梨 於 15-04-07 發表我

原帖由 vet 於 15-04-15 發表
加油!幸福在前面,呢D男人廢人一樣
佢而家都仲係度逃避..唔肯面對自己既責任..仲未返屋企..人做錯唔緊要..最緊要識返轉頭..但睇黎佢唔會..佢仲覺得係我錯..我而家仲唔走..唔通要陪佢十年。等十年後再後悔..可能愛情係麻目..所以睇唔到佢係咁既

大宅

引用:Quote:原帖由 小小雪梨 於 15-04-09 發表我

原帖由 MamaJanet 於 15-04-15 發表
你c6未知你要離婚?
我同佢嘈交次次都講到要走..佢成日話佢屋企人唔鐘意我..知我留係度好辛苦..其實無論佢屋企人鐘唔鐘意我..我都唔係同佢地結婚..佢淨係識推個責任比人..佢都feel到我想走..我臨搬前一晚佢都係whatapps叫過我走..我已經比左好多次機會佢..但佢唔珍惜..仲覺得問題唔係自己度推比人..我已經對佢冇希望

大宅

佢只覺得我地本身唔夾..話一開始都係錯..但其實唔關事..係佢唔肯面對自己..又貪玩..講黎講去都係人地錯..自己好慘..要人地同情..冇錢食飯都唔搵野做..求我都唔做..我真係覺得好可怕..佢以前都唔會咁..價值觀都好有問題

大宅

引用:Quote:原帖由 為自然而活 於 15-04-08 發表

原帖由 小小雪梨 於 15-04-08 發表
其實我今年23歲..我老公同我一樣大..可能佢仲細唔識諗..想逃避責任我唔怪佢..但最大問題係佢賭錢爭人錢都唔 ...
樓主,呢d廢人 養嚟都side氣!
一世人,唔系靠父母 就系女人,再無就食太公。。 不會變!

大宅

引用:Quote:原帖由 小小雪梨 於 15-04-08 發表其

原帖由 KIKI678 於 15-04-15 發表
樓主,呢d廢人 養嚟都side氣!
一世人,唔系靠父母 就系女人,再無就食太公。。 不會變!
因為我老豆都係呢d人..我好清楚牙媽係幾辛苦..不過我唔會怪佢..只怪自己蠢..我都係好似普通典型既90後..咩都依賴屋企又懶果d細個又比麻麻牙媽呵護住..其實每個人都要經歷d野先長大..而家我22歲..全靠佢令我獨立..變得有責任心..而家自己租地方住..其實我覺得佢都好可憐..不過唔係佢自己講話我唔比錢佢食飯..或者佢本身唔係含住金鎖匙果d慘..係佢唔識長大..咁冇骨氣..永遠唔識醒..

別墅

樓主,加油!
如果遲啲出現問題,可以搵朋友傾下,或搵社工幫下手(申請公屋)!

首頁

尾頁

跳至